Обадете ни се: +359 899 937 129 | +359 890 291 111|info@ihsofia.com
Преподаватели 2018-06-15T16:56:53+00:00

Преподаватели

Екип от позитивни личности и вдъхновяващи професионалисти  – това са нашите преподаватели. Те са британци, ирландци, американци, италианци, испанци, германци и други.

Всички те специализират в различни сфери – работа с деца от различни възрастови групи, уроци за възрастни, провеждане на корпоративни обучения, изпитна подготовка, специфични езикови нужди, превод на текст, озвучаване и други.

Учителите ни целогодишно преминават семинари за надграждане на уменията и компетенциите си, което им позволява да бъдат в крак с най-модерните методологии и технологии в преподаването. Всички преподаватели на IH Sofia притежават престижния сертификат CELTA.

Освен основното езиково обучение, те ще ви въведат и в културните аспекти на езика, което ще допринесе за обогатяване и на общите ви познания.

Разширете езиковите си хоризонти с нас!

Преподаватели по английски език

Саймън Харис
Саймън ХарисПроизход: Англия
Саймън притежава сертификати CELTA и DELTA, както и магистърска степен по Бизнес Администрация с над 20 години опит като учител и директор на училища по целият свят. Сред тях 8 години като ръководител на центрове на British Council (Британски съвет), преди да основе International House Sofia.
Хана Сприк
Хана СприкПроизход: САЩ
Хана притежава Trinity сертификат за TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Languages) и бакалавърска степен по международни бизнес отношения. Тя е член на Global Scholars Program и владее перфектен испански. Хана обича пътешествията и живота в чужбина.
Ник Грийн
Ник ГрийнПроизход: Англия
Ник има над 24-годишен стаж в преподаването на английски за възрастни и бизнес английски. Притежава CELTA и бакалавърска степен по “Съвременна история” от Оксфордския университет. Ник е преподавал в Унгария и Индонезия преди да се установи в България. 2 години е работил като журналист в “София Ехо” и има дългогодишна практика като изпитващ за сертификатите на Кеймбридж (CAE, CPE) и IELTS. Натрупаният опит му дава необходимите умения и техники да постигне желаните резултати от всеки международен изпит.
Дейви Дивайн
Дейви ДивайнПроизход: Шотландия
Дейви притежава редица престижни сертификати, сред които CELTA, DELTA и CELTYL. През последните 10 години специализира в преподаването на английски език на деца от 4 до 14 години и тийнейджъри. Има индивидуален подход и отношение към своите ученици, които с радост посещават неговите занятия. Преподавал е на деца в Полша и Чехия преди да се установи в България.
Линдзи Томпсън
Линдзи ТомпсънПроизход: Англия
Линдзи преподава на широк диапазон от нива, от начинаещи до напреднали. Също така, тя подготвя младежи за преминаване на изпити на Cambridge като PET, FCE, CAE и други – в група, или инвидуално. Линдзи е CELTA квалифицирана и е завършила магистратура по Социология в университета Абърдийн. В свободното си време тя обича да пътува, чете и да усъвършенства кулинарните си умения в международната кухня.
Ливай Гилмартин
Ливай ГилмартинПроизход: Ирландия
Ливай е висококвалифициран преподавател, притежаващ сертификати DELTA, CELTA и IHCYLT. Той е част от групата на International House от години, като е преподавал в редица международни центрове като IH Барселона, Палермо, Памплона, Алмати и Сабадел. Има опит в обучението на деца и възрастни на всички нива, като използва съвременни и интерактивни методи на преподаване. В свободното си време Ливай изучава древни изкуства или пътува.
Дон Роуч
Дон РоучПроизход: САЩ
Дон е CELTA квалифициран учител с опит в преподаването на бизнес и общ английски език, използвайки набор от различни учебни техники и методологии. Успешно подготвя и курсисти за вземане на редица международни изпити, признати в цял свят. Обича да експериментира и да открива нови светове и възможности. Към момента продължава да трупа опит и да развива познанията си в областта на работа с деца и тийнейджъри.
Алана Уогхорн
Алана УогхорнПроизход: Англия
Алана притежава CELTA сертификат, придобит с отлична оценка в International House Будапеща. Преди да дойде в България, Алана е преподавала английски на деца и възрастни в Китай и Швеция. Участвала е и в различни доброволчески дейности, свързани с култура и езиково обучение. Енергичната личност на Алана и професионализмът й в изпипване на детайлите в учебния процес, я правят един от предпочитаните преподаватели на IH София.
Крисчън Лавлок
Крисчън ЛавлокПроизход: Англия
Крисчън притежава CELTA сертификат от „Akcent International House“, Прага. Завършил е престижният университет Уинчестър с Бакалавърска степен по Творческо писане.
Има опит като преподавател в град Матера, Италия – където е водил изпитната подготовка за PET, KET, FCE. Крисчън е работил предимно с тийнейджъри и по-малки ученици.
Джак Бънс
Джак БънсПроизход: Англия
Джак е CELTA квалифициран преподавател с профил на преподаване на юноши и възрастни на всички нива. Той завършва магистърска степен в университета Монаш с отличие – в специалност Лингвистика. Джак подготвя и ученици за преминаване на изпити като IELTS, KET, PET и други. Toй се присъедини към екипа на IH София след успешно завършване на стажа си в International House Москва.
Клои Симс
Клои СимсПроизход: Англия
Клои е млад и енергичен преподавател към IH Sofia и специализира в обучението на деца и начинаещи възрастни. Тя води целогодишните курсове за деца; преподава успешно и в английското лятно училище. Притежава CELTA сертификат за обучение на чужденци. И въпреки че владее перфектен български, никога не го използва в класната стая, което допринася за автентичната атмосфера по време на курсовете. Нейният ентусиазъм и креативност мотивират учениците да учат английски език с удоволствие.
Браян Терънс
Браян ТерънсПроизход: САЩ
Браян е квалифициран CELTA преподавател, който води целогодишните ни курсове за деца и преподава в лятното английско училище. Той има бакалавърска степен за “Кино и филмография” от университета на Южна Калифорния (USC). В продължение на 5 години води програмите на летен лагер за театър за деца от 7 до 15 г. в Сиатъл, Вашингтон. Артистичните му прояви не спират до там; снима се във видео клипове на София и Роман Копола за групите The Strokes, Phoenix и Phantom Planet.
Антъни Мартин
Антъни МартинПроизход: Англия
Антъни притежава сертификат CELTA на Cambridge за преподаване на деца и възрастни. Част от работата му е свързана с координаране и планиране на обучения по английски език – фирмени, инвидивидуални и групови; за специфични нужди и на различни възрастови групи. Това, което го мотивира да преподава, е обратната връзка на курсистите за постигнати успехи след края на обучението. Антъни е живял в Южна Корея 6 години и е пътувал из Азия, което допринася за широкия му мироглед.
Оливия Роуз
Оливия РоузПроизход: Италия/Шотландия
Оливия притежава CELTA и бакалавърска степен по литература и философия от университета “Cattolica del Sacro Cuore” в Милано. Тя работи като преподавател по чужди езици и корпоративен инструктор в Милано и София за нива от начинаещи до напреднали. Родните й езици са английски и италиански.
Албърт Кларк
Албърт КларкПроизход: Англия
Албърт притежава Cambridge CELTA и в работата си като преподавател по английски език откри своето призвание. Един от любимите учители на нашите ученици. Интересът му към театъра и драмата правят часовете по английски наистина забавни. Освен английски владее и испански език.
Ерик Дженсън
Ерик ДженсънПроизход: САЩ
Ерик притежава CELTA и бакалавърска степен по търговия, маркетинг и международен бизнес от университета в Нова Скотия, също и притежател на престижния сертификат Dale Carnegi. Неговият опит включва 5 години преподаване във фирми, както и индивидуални обучения в София, Истанбул и Кайро. Ерик е бил и лектор към Американския Университет в Кайро.
Нора О’Съливан
Нора О’СъливанПроизход: Ирландия
Нора притежава PGCE от Гринуичския университет в Лондон и CELTA. Има богат опит като водещ учен в Katmandu International Study Centre, а също и дълги години работа като наставник за деца и възрастни.
Пол Дженкинс
Пол ДженкинсПроизход: Англия
Пол има над 14 години стаж в преподаването на английски език за възрастни и деца. Има квалификации CELTA и PGCE. Има богат опит в театъра като режисьор, писател и актьор в театри във Великобритания и София. Този опит го прави прекрасен учител, а също и едно от основните лица при организиране на нашите между-училищни викторини.
Люис Кар
Люис КарПроизход: Англия
Люис има над 8 години стаж в преподаването на възрастни и деца от всички възрасти и нива, включително и участие в летни лагери в Англия. Притежава CELTA и диплома по информационни технологии от Стафордширския университет. Извън преподаването Люис е сноуборд инструктор на различни места в Европа и Канада.
Фелисити Смит
Фелисити СмитПроизход: Шотландия
Фелисити притежава PGCE (Postgraduate Certificate in Education) в преподаването на чужд език и магистърска степен по философия от университета в Единбург. Преподава в Оксфордския университет и Gabriel Parez Carcel & Camden Academy в Испания, съответно изкусно владее испански.

Преподаватели по немски език

Мартина Бочек
Мартина БочекПроизход: Германия
Мартина завършва университета Degli Studi Gulglielmo Marconi в Италия с бакалавърска степен по модерни езици и култура с немски, италиански и английски. Притежава диплома за спортен журналист от IST, Studieninstitut в Дюселдорф, Германия. За 4 години преподаване по немски и италиански на възрастни и деца си извоюва място като един от предпочитаните учители в IH Sofia.
Юдит Мац
Юдит МацПроизход: Германия
Юдит владее свободно няколко чужди езика, сред които Английски, Испански и Шведски, с матерен – Немски език.
Благодарение на знанията си, Юдит има богат опит в сферата на образованието и международните проекти. Занимавала се е с писане и превод на текстове, подготовка на субтитри; локализиране на софтуери в международни екипи и др. Притежава CELTA сертификат от ‚TTI Freiburg‘, Германия. През свободното си време работи като инструктор по гмуркане на деца и възрастни.

Преподаватели по испански език

Алма Мартинес
Алма МартинесПроизход: Мексико
Алма завършва Universidad Del Valle De Mexico с бакалавърска степен по изкуства. Нейните 6 години преподаване на испански включват и превеждане между френски – испански – английски.

Преподаватели по френски език

Преподаватели по италиански език

Джузепе Фидели
Джузепе ФиделиПроизход: Италия