Преподаватели

Екип от позитивни личности и вдъхновяващи професионалисти  – това са нашите преподаватели. Те са британци, ирландци, американци, италианци, испанци, германци и други.

Всички те специализират в различни сфери – работа с деца от различни възрастови групи, уроци за възрастни, провеждане на корпоративни обучения, изпитна подготовка, специфични езикови нужди, превод на текст, озвучаване и други.

Учителите ни целогодишно преминават семинари за надграждане на уменията и компетенциите си, което им позволява да бъдат в крак с най-модерните методологии и технологии в преподаването. Всички преподаватели на IH Sofia притежават престижния сертификат CELTA.

Освен основното езиково обучение, те ще ви въведат и в културните аспекти на езика, което ще допринесе за обогатяване и на общите ви познания.

Разширете езиковите си хоризонти с нас!

Преподаватели по английски език

Хана Сприк
Хана СприкПроизход: САЩ
Хана притежава Trinity сертификат за TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Languages) и бакалавърска степен по международни бизнес отношения. Тя е член на Global Scholars Program и владее перфектен испански. Хана обича пътешествията и живота в чужбина. Обича да обучава тийнейджъри; води курсове по Общ и разговорен английски.
Линдзи Томпсън
Линдзи ТомпсънПроизход: Англия
Линдзи притежава престижния DELTA Module 1 сертификат за преподаване на чужд език, както и магистратура по Испански език от Абърдийн, Англия. Тя преподава широк диапазон от езикови курсове; специализира в обучението по Бизнес английски на служители и владее свободно испански и португалски. Линдзи успешно води тийн и корпоративни курсове към IH.
Лий Крийси
Лий КрийсиПроизход: Англия
Лий е британски преподавател със CELTA квалификация. Има богат трудов опит в сферата на туризма. Работил е в различни точки на света, бил е дългогодишен служител на TUI и Emirates Airline. Благодарение на международния си опит и квалификации, той успешно води фирмените курсове и тези по Общ английски език към International House Sofia.
Крисчън Лавлок
Крисчън ЛавлокПроизход: Англия
Крисчън притежава CELTA сертификат от „Akcent International House“, Прага. Завършил е престижният университет Уинчестър с Бакалавърска степен по Творческо писане.
Има опит като преподавател в град Матера, Италия – където е водил изпитната подготовка за PET, KET, FCE.
Джак Хюс
Джак ХюсПроизход: Англия
Джак е завършил CELTA с отличие. Отличава се с музикалното си образование и с годините преподаване не само на английски, но също и на пиано и китара. Основния му фокус е преподаването на възрастни и разговорни курсове. Успешно води и курсовете по английски за деца към IH Sofia.
Алана Уагхорн
Алана УагхорнПроизход: Англия
Алана притежава CELTA сертификат, придобит с отлична оценка в International House Будапеща. Преди да дойде в България, Алана е преподавала английски на деца и възрастни в Китай и Швеция. Участвала е и в различни доброволчески дейности, свързани с култура и езиково обучение.
Нийл Мелвили
Нийл МелвилиПроизход: Англия
Нийл е млад професионалист със CELTA квалификация за преподаване на чужд език. Той е възпитаник на престижния университет Heriot Watt в Единбург, Шотландия. Има опит в преподаването на деца от 3 до 17 години; водил е успешно и подготвителни курсове за изпити към Кеймбридж. Преподава английски на деца и води Разговорните курсове за възрастни към IH Sofia.
Джак Бънс
Джак БънсПроизход: Англия
Джак е CELTA квалифициран преподавател с профил на преподаване на юноши и възрастни на всички нива. Той завършва магистърска степен в университета Монаш с отличие – в специалност Лингвистика. Джак подготвя и ученици за преминаване на изпити като IELTS, KET, PET и други.
Бронуин Кар
Бронуин КарПроизход: ЮАР
Бронуин притежава CELTA сертификат за преподаване на чужд език. Има богат опит в обучението на ученици от всякаква възраст и нива на владеене на езика. Способността й да намира практически решения на проблеми, я прави незаменим кадър в организацията на International House Sofia. Бронуин е млад и приветлив преподавател с отношение и грижа към своите малки и големи ученици.
Джак Смиди
Джак СмидиПроизход: Англия
Джак Смиди има опит в преподаването на малки деца и тийнейджъри, както и в обучението на бизнес клиенти. Има CTEFL сертификат, изкаран по време на работата му в Барселона. Образованието на Джак е тясно свързано с английски език и литература, притежава бакалавърска степен от университета в Нотингам.
Ник Грийн
Ник ГрийнПроизход: Англия
Ник има над 24-годишен стаж в преподаването на английски за възрастни и бизнес английски. Притежава CELTA и бакалавърска степен по “Съвременна история” от Оксфордския университет. С дългогодишна практика като изпитващ за сертификатите на Кеймбридж и IELTS. Натрупаният опит му дава необходимите умения и техники да постигне желаните резултати на всеки международен изпит.
Клоуи Колингс
Клоуи КолингсПроизход: Англия
Клоуи има дългогодишен международен опит в преподаването на деца в редица езикови училища по целия свят, включително Гърция, Камбоджа и Тайланд. Притежава сертификат CELTA от ‘British Study Centres’ Oxford. Клоуи е мила и внимателна, с приятелски подход към най-малките ученици. Тя обожава работата с деца и те обожават да работят с нея!
Калъм Хъл
Калъм ХълПроизход: Англия
Преди да се присъедини към екипа на International House Sofia, Калъм е преподавал английски език в Южна Корея. Притежава CELTA сертификат от International House Budapest и бакалавърска степен по психология от Англия.
Сара-Джейн Кинара
Сара-Джейн КинараПроизход: Англия
След десетки специализирани обучения, Сара-Джейн е един от най-добрите ни специалисти в работата с деца. Притежава CELTA сертификат и всички необходими педагогически умения, за да превърне уроците по английски в магия. Работи предимно с деца от 2 до 8 години.
Браян Терънс
Браян ТерънсПроизход: САЩ
Браян е квалифициран CELTA преподавател, който води целогодишните ни курсове за деца и преподава в лятното английско училище. Той има бакалавърска степен за “Кино и филмография” от университета на Южна Калифорния (USC). В продължение на 5 години води програмите на летен лагер за театър за деца от 7 до 15 г. в Сиатъл, Вашингтон. Артистичните му прояви не спират до там; снима се във видео клипове на София и Роман Копола за групите The Strokes, Phoenix и Phantom Planet.
Люис Кар
Люис КарПроизход: Англия
Люис има над 8 години стаж в преподаването на възрастни и деца от всички възрасти и нива, включително и участие в летни лагери в Англия. Притежава CELTA и диплома по информационни технологии от Стафордширския университет. Извън преподаването Люис е сноуборд инструктор на различни места в Европа и Канада.
Албърт Кларк
Албърт КларкПроизход: Англия
Албърт притежава Cambridge CELTA, IHCYLT и в работата си като преподавател по английски език откри своето призвание. Един от любимите учители на нашите ученици. Интересът му към театъра и драмата правят часовете по английски наистина забавни. Освен английски владее и испански език.

Преподаватели по немски език

Щефан Хепт
Щефан ХептПроизход: Германия
Щефан Хепт е родом от Франкония, Бавария. Притежава диплома по Търговска кореспонденция на френски и италиански език от Института по чужди езици и цивилизации в Erlangen, Германия. Преди преместването си в София, той е преподавал немски на деца и възрастни в района на Main-Rhön, Германия. В свободното си време Щефан Хепт обича да кара колело и чете книги. Той е запален пътешественик, говори свободно френски и английски език и активно общува с хора от различни националности.

Преподаватели по испански език

Алма Мартинес
Алма МартинесПроизход: Мексико
Алма завършва Universidad Del Valle De Mexico с бакалавърска степен по изкуства. Нейните 6 години преподаване на испански включват и превеждане между френски – испански – английски.

Преподаватели по френски език

Преподаватели по италиански език