Обадете ни се: +359 899 937 129 | +359 890 291 111|info@ihsofia.com
Изпитна подготовка 2018-01-11T15:00:50+00:00

Частни уроци и групово обучение за международни изпитни стандарти

Изпитна подготовка

Ако ви предстои явяване на международен изпит като FCE, CAE, CPE, GMAT, IELTS, TOEFL и др.,  нашите опитни чуждестранни преподаватели могат да ви предложат оптималния вариант за обучение. Всички наши курсисти са постигнали изключително висок успех на тези изпити.

  • Усвояване на изпитни техники, които ще впечатлят изпитващите.
  • Учете с нас и спестете 15% от цената на изпити; IELTS, CAE, CPE, ако се регистрирате с IH Sofia.

  • Обучение в група или под формата на индивидуални уроци.
  • Изпитната подготовка е достъпна онлайн или при нас с британски преподавател, който гарантира успех на изпита.

  • Запишете се на примерен изпит и интервю с оценяване от британски преподавател.

Зимни курсове по изпитна подготовка.

Начало Ниво Учебни дни Час Преподавател Офис
21.01.2018 IELTS Неделя 17:00 – 19:30 Ник Грийн Ситняково
IELTS е един от най-популярните изпити

International English Language Testing System

IELTS е най-популярният тест по английски език. Използва се най-вече за продължаване на академичното развитие, следване и работа в чужбина.

Четене, писане, говорене и слушане

IELTS се фокусира върху комуникацията много повече, отколкото редица други изпити, затова е необходимо да владеете езика на ниво между B1 и C2 и така да гарантирате успешното си представяне на изпита.
Предлагаме подготовка за най-известните сертификационни изпити.

Сертификати на Кеймбридж – FCE, CAE, CPE

Сертификатите на Кеймбридж са международно признати и престижни. Те сa отлично допълнение към CV-то ви при кандидатстване за работа.

First (FCE) Advanced (CAE) Proficiency (CPE)

Минималното ниво, което трябва да владеете, за да се явите и преминете изпита успешно е съответно: В1 за FCE, B2 за CAE и C1 за CPE. Можете да изберете дали да държите изпита онлайн, или на място в оторизиран изпитен център.
Ние ще ви подготвим за този тип сертификат.

GMAT

GMAT се използва основно при кандидатстване за магистърска степен в чуждестранни учебни заведения. Модулите включват: математически, логически умения, аналитично писане и др.

Graduate Management Admission Test

Подготовката за GMAT включва: тестови стратегии, раздел по математически подходи и практика, граматика и стил, раздел по вербални стратегии и практика, техники за писане на есе, съвети за кандидатстване.
Проверете уменията си по английски език

проверете уменията си

Започнете личното си приключение в света на английския още сега. Направете теста и се свържете с нас за безплатна консултация относно нивото и езиковите ви нужди.

Безплатен онлайн тест по английски език

Направете теста в удобно за вас време. Продължителността е около 30 минути, а резултата на теста заедно с безплатно устно препитване от нашите квалифицирани преподаватели определят нивото ви с голяма точност.

Нашите опитни британски и ирландски преподаватели са запознати с тънкостите на изпитите и могат да ви дадат най-полезните съвети за това как да впечатлите изпитващия и да повишите оценката си. Те са били и изпитващи и оценяващи на изпити като FCE, CAE, CPE, GMAT, IELTS и TOEFL.

Вашият преподавател ще ви подготви за желания изпит, използвайки съвременни методологии, учебници, дискусионни и групови дейности. Ще осигури и примерни изпитни тестове и разнообразни онлайн ресурси по време на цялото обучение.

Учителите имат висше образование, следдипломни сертификати за преподаване на език и богат международен опит в преподаването. Те самите биват редовно оценявани и присъстват на редица квалификационни лекции и курсове за развитие през годината.

Цени

Подготвителенизпитен курс

лв.500/ за целия курс
  • IELTS подготовка

Специална оферта за индивидуални уроци

лв.600/15уч. часа
  • IELTS подготовка

Клиентите за нас

‘Hello Nick,
I got my IELTS test results on Friday and I wanted to let you know that I got an overall score of 8.00!
8.5 on both the Listening and the Reading, 8.00 on the Speaking and 6.5 on the Writing test.
Thank you for everything, you’re the best!’

G. K., 25 г.

‘Dear Nick,
Let me use this chance to express my endless gratitude to all your efforts with my sons M. and K. We enjoyed excellent performance of M. at Caterham school. You guided them both brilliantly, so they both scored A results in FCЕ exams.’

Mother of M. & K, 13 г.
Свържете се с нас!