Частни уроци и групово обучение за международни изпитни стандарти

Изпитна подготовка

Ако ви предстои явяване на международен изпит като FCE, CAE, CPE, GMAT, IELTS, TOEFL и др.,  нашите опитни чуждестранни преподаватели могат да ви предложат оптималния вариант за обучение. Всички наши курсисти са постигнали изключително висок успех на тези изпити.

  • Усвояване на изпитни техники, които ще впечатлят изпитващите.
  • Възможно най-ефективна подготовка с чуждестранни преподаватели.
  • Обучение в група или под формата на индивидуални уроци.
  • Директна обратна връзка за напредъка на курсиста.
  • Можете да се запишете за тези изпити директно при нас.

Есенни подготвителни курсове. Цена 600лв. при записване до 31.8!

Начало Ниво Учебни дни Час Офис
14.10.2016 CAE-Teens събота 14:00 – 17:00 Брегалница
14.01.2017 CAE събота 14:00 – 17:00 Брегалница
15.01.2017 IELTS неделя 17:00 – 20:00 Хан Омуртаг
IELTS е един от най-популярните изпити

International English Language Testing System

IELTS е най-популярният тест по английски език. Използва се най-вече за продължаване на академичното развитие, следване и работа в чужбина.

Четене, писане, говорене и слушане

IELTS се фокусира върху комуникацията много повече, отколкото редица други изпити, затова е необходимо да владеете езика на ниво между B1 и C2 и така да гарантирате успешното си представяне на изпита.
Предлагаме подготовка за най-известните сертификационни изпити.

Сертификати на Кеймбридж – FCE, CAE, CPE

Сертификатите на Кеймбридж са международно признати и престижни. Те сa отлично допълнение към CV-то ви при кандидатстване за работа.

First (FCE) Advanced (CAE) Proficiency (CPE)

Минималното ниво, което трябва да владеете, за да се явите и преминете изпита успешно е съответно: В1 за FCE, B2 за CAE и C1 за CPE. Можете да изберете дали да държите изпита онлайн, или на място в оторизиран изпитен център.
Подготовка за изпит TOEFL

TOEFL

TOEFL се използва предимно за кандидатстване в американски университети и колежи. Той тества всички 4 аспекта на езиковите ви умения.

Test Of English as a Foreign Language

Обръща се голямо внимание на способността на кандидата да съчетава няколко езикови дейности едновременно. Например – слушане и писане (водене на академични записки), или говорене и писане (презентиране).
Ние ще ви подготвим за този тип сертификат.

GMAT

GMAT се използва основно при кандидатстване за магистърска степен в чуждестранни учебни заведения. Модулите включват: математически, логически умения, аналитично писане и др.

Graduate Management Admission Test

Подготовката за GMAT включва: тестови стратегии, раздел по математически подходи и практика, граматика и стил, раздел по вербални стратегии и практика, техники за писане на есе, съвети за кандидатстване.

Преподаватели

Нашите опитни британски и ирландски преподаватели са запознати с тънкостите на изпитите и могат да ви дадат най-полезните съвети за това как да впечатлите изпитващия и да повишите оценката си. Те са били и изпитващи и оценяващи на изпити като FCE, CAE, CPE, GMAT, IELTS и TOEFL.

Вашият преподавател ще ви подготви за желания изпит, използвайки съвременни методологии, учебници, дискусионни и групови дейности. Ще осигури и примерни изпитни тестове и разнообразни онлайн ресурси по време на цялото обучение.

Учителите имат висше образование, следдипломни сертификати за преподаване на език и богат международен опит в преподаването. Те самите биват редовно оценявани и присъстват на редица квалификационни лекции и курсове за развитие през годината.

Цени

Подготвителен изпитен курс

лв.690/3 месеца
  • Цената е за 40 астрономически часа (т.е. 60 учебни часа) за 3 месеца. Тя включва оригинален учебник, примерни изпитни тестове и разнообразни онлайн ресурси, материали и международно признат сертификат.

    *Таксата за изпита не е включена в тази цена.

Клиентите за нас

I wanted to tell you that i scored band 7 on the IELTS test. I got 6.5 on the writing,listening and reading and 7.5 on the speaking.Thank you very much for the help,it has been a pleasure to work with you.
Elica
Свържете се с нас!