Дистанционно обучение
по английски език

Учете от комфорта на собствения си дом!

Онлайн курсове за възрастни

Онлайн самоучител

Онлайн курсове за деца

Онлайн курсове по английски за възрастни

За всичките ви нужди

Adults

Description

С нашите онлайн курсове ще получите същото качество на образование с каквото сте свикнали и в редовните ни курсове. Нейтив преподавателите на IH Sofia са експерти в онлайн обученията. Може да учите навсякъде, където ви е удобно – у дома, от кафето в мола или на път. Всички курсове включват изработени от преподаватели материали, съобразени с нуждите на курсистите. Набляга се на разговорните умения, произношение, акцент и поправяне на грешки на момента.

Оползотворете времето си и се възползвайте от страхотните ни предложения, съответстващи на Вашите нужди. Сега е идеалният момент да придобиете нови знания.

Онлайн самоучител по английски език

I
Will
Learn
  • Когато поискате (24/7)

  • От всяко устройство

  • Вие определяте темпото

  • Над 30,000 езикови упражнения, видеа, тестова и статии.

Online english

Description

Интерактивното дигитално обучение позволява на учениците да поемат отговорността за собствения си прогрес. Платформата разполага с курсове по общ английски и бизнес английски (за нива от А1 – до С1), изпитна подготовка и пълен достъп до онлайн речника на Macmillan. Програмата предлага пълна гъвкавост да определяте темпа на Вашия напредък. Горещо препоръчваме да комбинирате това обучение с нашите курсове по разговорен английски, водени от опитни чуждестранни преподаватели.

Лично за Вас

Онлайн курсове по английски език за деца

Винаги заедно

Kids

Description

Предвид създалата се ситуация, ние от International House Sofia сме посветени на това да осигурим същото ниво на образование и обстановка за малките си ученици, на каквото са свикнали в редовните курсове. Как се учи английски от вкъщи? Нашите чуждестранни преподаватели използват приложението Zoom, за да доставят специфично изработени за дигиталното пространство уроци. Курсовете ни покриват едно ниво за 80 астр.часа, според Общоевропейската езикова рамка, което осигурява стабилен напредък, какъвто се постига и в класната стая. Учителите ангажират курсистите си посредством интересни теми, интерактивни занимания, задания за развиване на увереност и логика при ползване на езика, включващи музика, произношение, акцент и своевременна поправка на грешки.

Нека оползотворим заедно времето, което прекарваме вкъщи.

A
B
C
  • Специфична курсова работа

  • Индивидуално внимание

  • Изцяло английска среда с фокус върху произношението.

FAQ
Често Задавани Въпроси

Zoom преставлява виртуална класна стая, в която курсистите имат аудио и видео връзка помежду си и с преподавателя. В нея могат да споделят материали и да учат заедно.

Преди урока си ще получите връзка по имейл (и/или уникален номер и парола) за достъп до Вашата виртуална стая.

Zoom работи на всички устройства (телефон, таблет, лаптоп, компютър), но е препоръчително  да се ползва устройство с по-голям екран. Трябва да имате колони/слушалки и микрофон, за да се осъществи добра връзка.

Възможно е да има технически затруднения, свързани с ползване на оборудването, или слаба интернет връзка. При работа с деца в нормална класна стая е важно управлението на пространството от преподавателя. Нашите учители са подготвени да се справят с тази задача и в дигитален формат.

Набляга се на методологията flipped classroom.

Поддържаме групите с между 6 и 10 частника, за да гарантираме индивидуалния подход към учениците.