Занимания лятно училище 2024 година

Изживейте върха на изучаването на английски език с нашето лятно училище, водено изцяло от чуждестранни учители! Потопете се в изцяло английска среда, гарантираща автентично усвояване на езика и културата. От динамични уроци до ангажиращи дейности, нашата програма гарантира несравнимо образователно пътешествие. Присъединете се към нас и отключете пълния си езиков потенциал!

Някои от тематичните уроци включват:

Dungeons & Dragons
Потопете се във фантастичния свят на D&D! Бордовата игра насърчава въображението и креативността, докато играчите създават свои собствени герои, развиват сюжетни линии и решават проблеми във фантастичен свят. Играта насърчава работата в екип, тъй като играчите работят заедно за преодоляване на предизвикателствата и постигане на цели.

Разкази
Позволете на въображението си да се рее през измислени светове! Разказването на истории oбогатява изучаването на езици и въвежда децата във вълнуващи пътешествия, които правят учебния процес приятен и запомнящ се.

Музика
Насладете се на летните звуци! В нашите уроци по музика вашите деца ще се потопят в англоезичната култура, упражнявайки естествено произношение и интонация. Те ще разгледат текстове, ритми и ще развиват своята креативност в музиката.

Лексика и граматика
Все пак ние сме лятно училище на английски език! Вашите деца ще подобрят знанията си по английски език, както и по-важното ще могат да практикуват и осъвършенстват правилния си изказ с по-голям речников запас.

Викторини и игри
В нашето лятно училище сме включили и друг игрови елемент – викторини! Ангажиращи и интерактивни, те мотивират учениците да използват активно езиковите си умения и насърчават сътрудничеството. От приятелски състезания в групи до индивидуални съренования, нашият подход гарантира ефективно обучение, като същевременно прави всеки момент забавен и запомнящ се.

Писане
От по-основната фонетика на езика до по-напреднало творческо писане, ние полагаме основите за развитие на грамотност. Според възрастта на децата, нашите уроци подобряват фините двигателни способности, насърчават писменото изразяване, изграждат увереност и ги подготвят за бъдещ академичен успех.

Изкуства и занаяти
Представете си свят, в който всеки път, когато детето ви рисува и твори, е като да прави магически шедьовър. Ето какво представляват изкуствата и занаятите! Нашите ученици ще разгърнат своята креативност и ще се впуснат в творчески приключения.

Но има още много за откриване! Отправете се на едно незабравимо пътешествие с нашето лятно училище по английски език в International House Sofia. Потопете се в едно единствено по рода си изживяване, където владеенето на езика, културното изследване и изграждането на увереност се срещат с вълнението от летните приключения.

Научете повече:
Лятно-училище-по-английски

Published On: May 1st, 2024|Categories: Лятно училище|