Испански за деца и тийнейджъри

Нашите курсове за деца по испански език се водят от чуждестранни преподаватели, носители на езика. Обучението е по модерна методология и залага на ангажиращи и динамични уроци с много практика. Изучаването на езика с чуждестранен преподавател дава възможност на детето ви за оптимално развитие на произношението и използване на речниковия запас.

  • Курсовете по испански език са разработени за деца от 4 до 16 години. Нива: от A0 – до C1.

  • По време на курса по испански език, детето покрива едно цяло ниво по Общоприетата Европейска Езикова Рамка.

  • Постоянна обратна връзка с родителите – чрез срещи, доклади с резултати от тестове и представления.

  • Продължителност на обучението – 8 календарни месеца от октомври до май (90 астрономически часа).

Годишни курсове по испански език за деца.

Начало Ниво Учебни дни Час Офис
28.09.2021 А0.1 Вт & Чет 18:00 – 19:30 Ситняково

Целогодишните курсове по испански за деца се водят изцяло от квалифицирани чуждестранни преподаватели, носители на езика. Те са позитивни и вдъхновяващи личности и специализират в работата с различни възрастови групи. Обучениeто с чуждестранен преподавател от ранна възраст означава, че децата ще подобрят „естествения“ си испански в реална среда.

По време на обучението си по испански език, децата се учат да развиват пълен набор от езикови умения – четене, писане, слушане и говорене. Компактните учебни групи (5-12 ученика) гарантират достатъчно персонално внимание към всяко дете, което допринася за бързия напредък.

Преподавателите по испански език използват съвременни учебници, материали и разнообразни групови дейности, които ангажират малките ученици по увлекателен начин. Уроците се провеждат в просторни и светли учебни зали, оборудвани с модерна техника.

Курсовете по испански език за деца са с продължителност 90 астрономически часа (т.е. 120 учебни часа) от октомври до май. По време на целогодишния курс децата покриват едно цяло ниво, съгласно Общоприетата Европейска Езикова Рамка.

Напредъкът на детето ви по време на курса по испански се измерва на два месеца. След всеки проведен тест, вие получавате доклад, изготвен от преподавателя. Той включва основните цели на обучение и степента, до която са овладени. Редовно провеждаме родителски срещи, а учителите са винаги на разположение за индивидуална дискусия. В средата и в края на учебната година учениците имат представления, на които можете лично да се убедите в напредъка на вашето дете.

Като наши клиенти вие получавате и неограничен достъп (24/7) до системата ни за онлайн управление на курсовете Amber. Там можете да намерите детайлна академична и финансова информация, свързана с езиковото обучение на детето ви.

Цени

Целогодишен детски курс

лв200месец
  • Сумата включва учебник, материали, подготвени от преподавателя и международно признат сертификат. За пълните 8 месеца (октомври-май) таксата от 1600лв. може да се плати разсрочено на вноски от 200лв.
  • При интерес към езиков курс с български преподавател на по-ниски цени, моля посетете сайта на нашите партньори English Language Centre
ПРИ ЗАПИСВАНЕ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ВТОРИ ЧУЖД ЕЗИК С IH SOFIA, ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА КУРСА!

Клиентите за нас

Здравейте IH Sofia,

Доволни сме от уроците по испански език с Алма Мартинес. Тя успява да предаде материала съвсем достъпно на малки деца. Нашите синове – Християн и Мариян Бакови посещаваха обучението с удоволствие.

М. Миланова, родител

Нашите учители за курса

Като дългогодишен преподавател по испански език в София, смятам че българските ученици са много умни и упорити. За мен е удоволствие да преподавам езика както на деца, така и на възрастни. В часовете си залагам на съвременна методология, комуникативни подходи и автентично произношение.

Свържете се с нас!