Уроци по испански за деца с чуждестранни преподаватели

Испански за деца и тийнейджъри

Нашите курсове за деца по испански език се водят от чуждестранни преподаватели, носители на езика. Обучението е по модерна методология и залага на ангажиращи и динамични уроци с много практика. Изучаването на езика с чуждестранен преподавател дава възможност на детето ви за оптимално развитие на произношението и използване на речниковия запас.

  • Курсовете по испански език са разработени за деца от 4 до 16 години. Нива: от A0 - до C1.

  • По време на курса по испански език, детето покрива едно цяло ниво по Общоприетата Европейска Езикова Рамка.

  • Постоянна обратна връзка с родителите – чрез срещи, доклади с резултати от тестове и представления.

  • Продължителност на обучението - 8 календарни месеца от октомври до май (84 астрономически часа).

Целогодишни курсове по испански език за деца и ученици.

НачалоНивоУчебни дниЧасПреподавателОфис
02.10.2024А1Сряда14:00 - 16:30Алма МартинесСитняково
02.10.2024A2Сряда9:00 - 11:30Алма МартинесСитняково

Ако се интересувате от курс по испански за възрастни, моля разгледайте графика ни тук.

Целогодишните курсове по испански за деца се водят изцяло от квалифицирани чуждестранни преподаватели, носители на езика. Те са позитивни и вдъхновяващи личности и специализират в работата с различни възрастови групи. Обучениeто с чуждестранен преподавател от ранна възраст означава, че децата ще подобрят „естествения“ си испански в реална среда.

По време на обучението си по испански език, децата се учат да развиват пълен набор от езикови умения – четене, писане, слушане и говорене. Компактните учебни групи (4-7 ученика) гарантират достатъчно персонално внимание към всяко дете, което допринася за бързия напредък.

Преподавателите по испански език използват съвременни учебници, материали и разнообразни групови дейности, които ангажират малките ученици по увлекателен начин. Уроците се провеждат в просторни и светли учебни зали, оборудвани с модерна техника.

Курсовете по испански език за деца са с продължителност 84 астрономически часа от октомври до май. По време на целогодишния курс децата покриват едно цяло ниво, съгласно Общоприетата Европейска Езикова Рамка.

Напредъкът на детето ви по време на курса по испански се измерва на два месеца. След всеки проведен тест, вие получавате доклад, изготвен от преподавателя. Той включва основните цели на обучение и степента, до която са овладени. Редовно провеждаме родителски срещи, а учителите са винаги на разположение за индивидуална дискусия. В средата и в края на учебната година учениците имат представления, на които можете лично да се убедите в напредъка на вашето дете.

Като наши клиенти вие получавате и неограничен достъп (24/7) до системата ни за онлайн управление на курсовете Amber. Там можете да намерите детайлна академична и финансова информация, свързана с езиковото обучение на детето ви.

Целогодишен детски курс

лв260месец
  • Сумата включва учебник, материали, подготвени от преподавателя и международно признат сертификат. За пълните 8 месеца (октомври-май) таксата от 1800лв. може да се плати разсрочено на вноски от 225лв.
  • При интерес към езиков курс с български преподавател на по-ниски цени, моля посетете сайта на нашите партньори<English Language Centre
  • При успоредно записване на втори чужд език с IH Sofia, Вие получавате 50% отстъпка от цената на курса!

Клиентите за нас

Алма е страхотна, много добър преподавател с чудесен подход към децата! Преподава с много любов и чувство за хумор и децата го усещат и реагират много позитивно!
Бояна К., родител

Нашите учители за курса

Mi nombre es Alma y soy profesora de español.
El español se habla en 21 paises.
El español es el cuarto idiomas mas hablado del mundo.
El español es la tercera lengua mas usada en internet.
El español es importante para hacer negocios
El español es hablado por el 74% de la población de Guinea Ecuatorial.
El español es hablado en Estados Unidos por un 18% de su población.
Свържете се с нас!