Гарантиран бърз и стабилен напредък с нашите опитни чуждестранни учители

A member of the International House World Organisation and logo
Неработен и неучебен ден за IH Sofia

Езикови курсове за възрастни

Много хора разбират английския език до една или друга степен, но им е необходима среда да го упражняват и подобрят тънкостите в практикуването. Ние ще ви подготвим за пътешествия, общуване, образование в чужбина и всички други ситуации в личния ви живот или бизнеса.

  • Курсовете покриват нива от B1 – до C2.

  • Компактни учебни групи с индивидуално внимание.

  • Акцентира се върху автентичното произношение, интонация, изрази и идиоми от истинския живот.

  • Висококвалифицирани Американци, Ирландци и Британци.

  • Международно признати сертификати.

Станете част от семейството на International House и поемете по пътя на успеха.

65 years of excellence in language training
Нашият специалист в работата с деца Дейви Дивайн

Общ английски език

Вашият учител ви помага да добиете точност, гладкост и увереност при говоренето, а малките групи окуражават взаимодействието между участниците и успешното покриване на едно CEF ниво. Материали, избрани и подготвени от учителите, както и учебниците ви ги осигуряваме ние, а вие се фокусирате върху ученето.

Цени и график

Разговорен английски

Тези ускорени курсове са идеални за хора, които искат да подобрят своята увереност при разговорите с чужденци и да добият естествено звучене. Високо-интерактивните ни курсове се водят по любопитни теми избрани от клиентите и съобразени с вашето ниво.

Цени и график

Бизнес английски

Let’s talk business. Искате ли да добиете практични умения и научите езика на бизнеса? Освен английските си квалификации, вашият преподавател има практически опит в корпоративните среди и може да разбере проблемите, които срещате във вашата сфера. Използваме дългите си години експертиза, за да ви насочим по пътя на успеха.

Цени и график

Необичайни курсове

Тези нестандартни курсове са създадени за модерното ежедневие. Опреснете нивото си в рамките на един уикенд или комбинирайте ученето с готвене, или практични умения, като писане, обществено говорене и др.

Цени и график

Индивидуални уроци

Трудно ли ви е да посещавате редовни курсове заради натоварен график или имате специфични нужди? Ние ще ви помогнем да изградите гъвкав график и персонализиран курс с ясни цели и резултати. Комбинирайте езикови умения и Soft Skills, а ние ще се адаптираме към вашият стил на учене.

Цени и график
100%

TRUST

100%

PROFESSIONALISM

100%

PREMIUM QUALITY

100%

YES, WE CAN!

50% намаление от курс по разговорен английски!

Запишете се на курс до края на Април и вземете
50% намаление при записване за курс по разговорен английски.

Оставете ни имейлът си и ние ще ви изпратим 7-те съвета за бързо подобряване на английския за българи, изготвени от Дейви Дивайн.