Курс по индийска и тайландска кухня на IH Sofia

Впуснете се в кулинарно пътешествие из Изтока с предстоящия Курс по индийска и тайландска кухня на IH Sofia, където под умелото ръководство на Саймън ще се запознаете с богатите вкусове на две различни кулинарни традиции. Освен възхитителните ястия, курсът поставя специален акцент върху усъвършенстването на вашите умения по английски език под формата на интригуващо учебно изживяване.

Индийската и тайландската кухня са известни в цял свят със своите ароматни подправки, живи цветове и хармонични смесици от вкусове. От огненото къри в Индия до ароматните супи tom yum в Тайланд, в този курс Саймън ще ви покаже изкуството да създавате автентични ястия, които пленяват сетивата. Как да направите перфектния ориз биряни? Как се приготвя домашна къри паста? We got you, don’t worry.

В допълнение към кулинарното майсторство, този курс има за цел да подобри вашите умения по английски език. Всички инструкции, обясненията и дискусии ще се провеждат на английски с идеята да усвоите и ползвате умело кулинарна терминология: ще разберете тънкостите при имената на подправките, ще изучавате традиционните техники за готвене и ще разширите вашия езиков репертоар в контекста на кулинарията. Освен това, ще имате възможност да разгледате и културните аспекти на Индия и Тайланд, като историческото значение на традиционни ястия, регионалните им вариации и етикета, свързан с храненето.

Предстоящият курс по индийска и тайландска кухня предлага уникална възможност не само да се насладите на богатите вкусове на тези две кулинарни традиции, но и да подобрите уменията си по английски език в приятна обстановка. Какъв по-интересен коледен подарък за всички foodies?

  • Цена 180 лв.
  • Дата – 10 февруари, 10.00 – 14.00
  • Изцяло на английски със Саймън Харис ще води курса.
  • Учениците ще сготвят индийско и тайландско къри, за да се уверят колко са различни.
  • Ще се научат как да приготвят пухкав и перфектен ориз.
  • Ще научат много за азиатските подправки.
  • Включени са още няколко кулинарни изненади за приготвяне и опитване.

Свържете се с нас за идеалния коледен подарък:
+359 892 414 994
+359 890 291 111
info@ihsofia.com

Published On: December 12th, 2023|Categories: Курсове, Празник|