Екипът ни

Саймън Харис
Саймън Харис Изпълнителен директор
Саймън ръководи IH Sofia над 7 години. Занимава се с всичко от стратегическо планиране до създаването на персонализирани и стандартни курсове.

Преди това работи 15 години в Британския Съвет, а също и като управител на учебни центрове в различни точки на света. Притежава CELTA, DELTA и магистърска степен по бизнес от University of Leicester.

Той нарича България свой дом и една от целите му е да повиши конкурентоспособността на българите. “Когато пътувам в чужбина се гордея, когато слушам за успехите на българи в бизнеса, спорта или музиката.”

Йоана Харис
Йоана ХарисДиректор връзки с клиенти
Йоана е финансист с бакалавърска диплома от Portsmouth university и MBA от Cardiff University.

В IH Sofia е от самото начало. Преди това е била лектор в Portsmouth University и е подготвяла ученици за А2 и АS levels. Работила е в Deloitte като финансов анализатор.

Обожава работата си в IH и комуникацията с много интересни и интелигентни хора. ‘Нашите клиенти са целеустремени и мотивирани. Прекрасно е да общуваш с такива хора в България.’

Милена Палиева
Милена ПалиеваМаркетинг мениджър
Милена има бакалавърска степен по Маркетинг и магистратура по МИО от УНСС, София.

Изкарала е няколко години в САЩ, работейки в сферата на туризма и обслужването. Присъединява се към екипа на IH Sofia в началото на 2014г, като преди това е работила дълги години в чуждестранна маркетингова агенция в София.

Запалена е по зимните спортове; обича планините, приятелите си и семейните пътувания с децата.

Деси Димитрова
Деси ДимитроваВръзки с клиенти
Деси е завършила висшето си образование в СУ „Св, Климент Охридски“. Участвала е в разнообразни артистични проекти и доброволчески дейности. Придобива престижната Diploma in Academic Management от IHWO със степен Distinction.

Става част от екипа на IH Sofia през 2014 година. Обича работата си, ежедневната комуникация с нови и интересни хора, както и възможностите за професионално и личностно израстване.

Обича да се занимава с изкуство, да чете и да прекарва време с приятелите и кучето си.

Глория-Никол Георгиева
Глория-Никол ГеоргиеваВръзки с клиенти
Никол е изучавала древни и съвременни езици в НГДЕК „Константин Кирил Философ“. Има интереси в областта на историята, литературата и кулинарията.

В IH най-много й харесва досега с деца, запознанствата с интересни хора и прекрасния екип, с който работи.

В свободното си време обича да гледа черно-бели филми, да кара кънки на лед и да пише.

Изабел Георгиева
Изабел ГеоргиеваВръзки с клиенти
Изабел е завършила гимназия с „Технологичен“ профил и има бакалавърска степен по „Икономика“ от УНСС, София.

Най-много й допада възможността за личностно развитие в International House Sofia. Обича многообразието и комуникацията с преподавателите от различни точки на света. Както и ежедневните срещи с малките и големи курсисти на езиковия център.

Свободното си време обича да прекарва с приятелите и семейството си, както и да чете криминална, историческа и класическа българска литература.

International House Sofia

В International House Sofia нашите квалифицирани чуждестранни преподаватели разработват курсовете така, че да гарантират постигане на успехи в бизнеса, образованието и социалния живот. Международната организация International House World Organisation (IHWO) с над 65-годишен опит в обучението, е една от най-големите и най-старите групи от езикови училища, преподаващи английски и още 25 модерни езика в над 160 училища в цял свят.

IHWO е известна като специалист в създаването на най-предпочитаните учебници и квалификационни курсове за учители. Като учащ в IH, вие сте част от международна мрежа от училища със седалище Лондон, годишно преподаваща на над 200 000 курсисти по цял свят. Така че можете да очаквате високи стандарти на преподаване, оформление на курса и грижа за клиента. В International House Sofia ще Ви предложим сериозна, но и дружелюбна учебна среда.

Всички наши учители са носители на езика – британци, ирландци, американци, германци, французи, португалци, испанци, шведи и други. Именно заради това можем да ви помогнем да звучите естествено на тези езици, както и да задълбочим познанията ви относно културните аспекти на езика, говорими и писмени стилове и разговорни изрази.

Нашите квалификации и богат опит предполагат разнообразие в учебния подход и персонализиране на курсовете спрямо вашите нужди и предпочитания. Ние знаем, че изучаването на език е инвестиция на време и пари, затова гарантираме, че с International House Sofia вие ще получите най-добрата възвръщаемост на вашата инвестиция.

Част от международна школа.
100% чуждестранни учители.
Над 65г опит в преподаването.
Редовни проверки за качество.
Интерактивно обучение.