Партньори

klett_cmyk_lineКлет България ООД е част от голямата издателска група Клет със седалище в Щутгарт, Германия. Издателска група Клет обхваща 59 компании с 40 офиса в 17 страни. Групата е един от най-големите доставчици на образователни материали и услуги в Европа. В компаниите, включени в групата Клет, работят над 2 700 човека, които генерират постъпления от над 455 мил. евро през 2013 г.

Чрез издателство Клет до българските ученици и учители достигат едни от най-висококачествените материали за обучение по чужди езици с марките Cambridge, Klett, PONS, Langenscheidt и Difusion.

Софийска Математическа ГимназияСМГ “Паисий Хилендарски” е гимназия, профилирана в изучаването на математика и информатика с усилено изучаване на западен език, като гимназията поддържа ежегодно и клас по физика. Освен гимназиално образование, СМГ обучава ученици и от 5 до 7 клас включително. Училището следва политика на поощряване на успехите на изявените ученици в областта на точните науки и подготвя множество олимпийци, които ежегодно печелят редица отличия и награди от регионални и международни състезания.

English Language Center - основен партньор на IH SofiaEnglish Language Centre (ELC) е езиково училище базирано в София, което е в тясно партньорство с международна езикова школа International House Sofia, част от International House World Organisation. Училището умело съчетава западен мениджърски опит с професионализма на висококвалифицирани български преподаватели.

English Language Centre предлага езикови курсове по английски и други чужди езици за деца и възрастни, в групи и индивидуални уроци, онлайн обучение и фирмени обучения на служители.

7 СОУ "Св. Седмочисленици"7 СОУ “Св. Седмочисленици” е основано през 1879г.със специален указ на министъра на Просвещението Марин Дринов, като Първа софийска държавна девическа гимназия.

С нея започва историята на средното девическо образование в България. Жадни за знания момичета пристигат от цяла България – Копривщица, Калофер, Стара Загора, Прилеп, Пирдоп, Плевен, Варна и др., което налага и откриването на пансион.

През 1882/1883г. с откриването на специален педагогически клас гимназията достига своето пълно развитие.

Икономедиа партньор на IH и ELCИкономедиа е най-големият издател на бизнес медии в България.

В портфолиото й са най-влиятелният седмичник в България вестник Капитал и деловият всекидневник Дневник с най-голямата бизнес секция на българския пазар – “Компании и Финанси”.

Икономедиа носи ценностите на своите брандове. Изданията на компанията са насочени към активните хора – и тези, които имат специализиран интерес в икономиката, и тези, които нямат. Защото общото между тях е, че трябва да разполагат с информация, за да вземат правилното решение.

MindHub e първият иновативен клуб по програмиране за деца на възраст между 6 и 11 години. Техните курсове помагат на подрастващите да развиват своето логическо и аналитично мислене, да придобиват умения за решаване на сложни проблеми, изучавайки фундаменти в програмирането.

Нашите партньори работят по авторска, проектно-ориентирана учебна програма, a децата учат докато създават игри и анимации и програмират поведението на роботи.

Екипът на MindHub вярва, че дигиталните умения са основна предпоставка за успех в професиите на бъдещето.

Лого фънтопияFuntopia е уникално пространство, където всеки може да изпита удоволствието от катеренето и скоковете в напълно безопасна среда. Предизвикателствата са изпълнени с адреналин и динамика и предлагат незабравимо изживяване както за деца, така и за възрастни.

Нашите партньори вярват, че основните елементи на щастието са здравето и забавлението. Спорт, игри, загадки, предизвикателства и здраве от движението – Фънтопия е мястото, където те са съчетани по уникален начин.

Един истински и достъпен развлекателен детски център, спортна зала, уникална детска занималня и място за корпоративни събития.

Издателство Ciela Зад водещата българска марка Сиела Норма стоят най-голямото и утвърдено издателство за специализирана и художествена литература, най-голямата и бързо развиваща се верига книжарници в страната, най-популярната справочна и правна информационна система с бази данни в различни области и най-мащабната on-line книжарница за продажба на e-books. Можете да намерите книжарници Ciela в София в Mall of Sofia, City Center Mall, Paradise Center, както и на бул. “Цар Освободител” № 22 – в подлеза на Ректората.

112 Основно Училище

112 основно училище “Стоян Заимов” в град София извършва обучение на ученици от първи до осми клас. Към учебното заведение има сформирана група и за предучилищна подготовка на деца между 6 и 7 годишна възраст.

112 Основно Училище отваря врати на 15.09.1961 година. Училището е наследник на 120 начално училище. Започва с 22 паралелки – 12 начален курс и 10 ПГ курс, като през 1964 година са разкрити 3 паралелки 8 клас, с което учебното заведение става основно училище.

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуерLuxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на ИТ технологиите.

Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност. Фирмата оперира в 15 страни, притежава 24 центъра по целия свят и 27 представителства, в които работят над 10 500 души. В България Luxoft стартира през 2014 година, утвръждавайки се като един от водещите IT лидери на пазара.

Access Masters - Worldwide Masters EventsAccess Masters – Worldwide Masters Events

One-to-One Meetings and Workshops with Leading Global Business Schools.

Access Masters provides many options for candidates at different stages of their research through Thematic Workshops and One-to-One Meetings. At the event, Access Masters candidates receive personalised attention from the consulting team that assists candidates in selecting the right schools and programmes for them.

easyart-logoФондация Easyart е горд организатор на мащабен Детски панаир, организиран всяка година в София и други големи градове. Това е двудневна разнообразна програма oт ателиета със свободен достъп за децата. Целта е да се предостави възможност на по-широк кръг семейства да се включат във всички културно – развлекателни и възпитателни инициативи през тези дни. Партньорите (в това число и International House Sofia) предоставят различни безплатни форми, чрез които децата се докосват до света на творчеството, културата, образованието и спорта. Проектът е отворен към всички желаещи да се включат и направят децата щастливи.

Infragistics е световен лидер в потребителското преживяване и помага на софтуерните разработчици да създават качествени приложения. Infragistics е световен лидер в потребителското обслужване и помага на софтуерните разработчици да създават качествени приложения. Повече от един милион разработчици се доверяват на инструментите на Infragistics и създават софтуер с висока производителност за уеб, десктоп и мобилни приложения.

Компанията предоставя инструменти за дизайн/проектиране за бързо, интерактивно създаване на прототипи. Все повече Fortune 500 компании разчитат на приложенията на Infragistics, включително SharePlus, универсален мобилен интерфейс за SharePoint и ReportPlus, мобилно приложение за мониторинг и отчети, за да повишат производителността на мобилните бизнес потребители.

 Cine Grand в City Center SofiaМисията на Cine Grand в City Center Sofia е да създаде най-добрата среда за гледане на филми чрез стилен дизайн, модерни технологии и оборудване от най-висок клас, разнообразие от храни и напитки, безупречно обслужване на клиентите. Всички помещения са оборудвани с 3D дигитална система, сребърни екрани за изключително качество на картината и отлично съраунд озвучаване. Cine Grand притежава най-луксозната кино зала в България: TSAR Lounge – 32 удобни кресла с опция за полулегнало положение, бутон за повикване на сервитьор и поръчки по време на прожекция, богато меню на храни и напитки.International House Sofia се радва на ползотворно сътрудничетво със Cine Grand в София.

Моля, заповядайте в City Center Sofia на бул. Арсеналски 2, за да се насладите на хубав филм и да се възползвате от промоцията на нашата езикова школа.

Cine Grand е изживяване за цялото семейство!

Първите седем е медията на новото поколение родители.Първите седем е медията на новото поколение родители.

Тези, които задават въпроси и които взимат информирани решения при отглеждането и възпитанието на децата си. Това са модерните родители, които търсят новото и актуалното, когато става дума за децата им.

Родителите, които се опитват да прекарват пълноценно време с децата и семейството си, въпреки забързаното си ежедневие, но в същото време не забравят и себе си като хора, които имат нужда от свое пространство, интереси и забавления.

Най-големият и надежден източник на бизнес и финансова информация.Investor.bg – Най-големият и надежден източник на бизнес и финансова информация.

Новини, анализи и интервюта от света на икономиката, икономическата политика, бизнеса и финансите. Всичко за пазара на недвижими имоти и фондовата борса, валутните и стоковите пазари. Новини за реклама, медии, пиар и технологии, лайфстайл и бизнес етикет.

Материали за обучение на начинаещи инвеститори.

Първа частна английска гимназия “Уилям Шекспир”Първа частна английска гимназия “Уилям Шекспир” (заповед на МОН РД 14 – 90/ 26.07.1994 година) е основана през 1994г. от доц. д-р Михаил Петров. Тя е първата частна английска гимназия в България.

От 2002г. гимназията работи по програмите на Американската фондация ,,Джуниър Ачийвмънт” България. Гимназията поддържа европейски стандарти в обучението по чужди езици (английски, немски, испански, френски, руски), 5 езикови равнища съобразно Общата европейска рамка (А1, А2, В1, В2, С1) и дава на своите възпитаници Европейски езиков паспорт и портфолио, одобрени от Съвета на Европа.

JobTiger е българска HR JobTiger е българска HR компания с над 17 годишна история и международен опит.

 Именно те са създателите на първия професионален уебсайт за работа в България, форум “Национални дни на кариерата”, срещите на HR екипите в България, мрежата от университетски кариерни центрове и много други инициативи.

Easy Way e вторият център по СугестопедияEasy Way e вторият център по Сугестопедия, отворил врати у нас след завръщането в България на създателя на метода проф. д-р Георги Лозанов. Те предлагат високо качество на провежданите от тях сугестопедични английски езикови курсове за всякакви възрасти, като се придържат към оригиналните идеи на проф. Лозанов.

Сугестопедичен център Easy Way е удобно разположен в центъра на София – на ул. Граф Игнатиев 12, етаж 3.

Частнo основно училище “ДРУЖБА” Частнo основно училище “ДРУЖБА” е създадено и утвърдено със Заповед РД 14-12 / 21.01.2005 г. на Министерството на образованието и науката. До 2008 г. се намира в град Банкя, а от 2008 година се помещава в новопостроен училищен комплекс в ж.к. „Обеля“ 2 – гр. София.

Училището разполага с модерна училищна база с:
Модерни класни стаи и лаборатории; Библиотека; Гимнастически салон; Семинарна зала; Конферентна зала; Столова и бюфет; Детска площадка; Спортни игрища; Пансион за учениците; Медицински кабинет; Охранителна система от 62 камери;

Лого тупурдияТупурдия е полезен информационен сайт за местата и събитията за деца в град София. Осигурява надеждна и актуална информация, предоставяща на семейството повече и по-качествено време заедно. „Тупурдия“ помага на родителите и всички, свързани с отглеждането на децата да намират по-бързо и по-лесно любимите си забавления и предпочитаните си занимания в столицата.