Преподаватели

Екип от позитивни личности и вдъхновяващи професионалисти  – това са нашите преподаватели. Те са британци, ирландци, американци, италианци, испанци, германци и други.

Всички те специализират в различни сфери – работа с деца от различни възрастови групи, уроци за възрастни, провеждане на корпоративни обучения, изпитна подготовка, специфични езикови нужди, превод на текст, озвучаване и други.

Учителите ни целогодишно преминават семинари за надграждане на уменията и компетенциите си, което им позволява да бъдат в крак с най-модерните методологии и технологии в преподаването. Всички преподаватели на IH Sofia притежават престижния сертификат CELTA.

Освен основното езиково обучение, те ще ви въведат и в културните аспекти на езика, което ще допринесе за обогатяване и на общите ви познания.

Разширете езиковите си хоризонти с нас. Станете част от голямото междунароно семейство на International House!

Преподаватели по английски език

Линдзи Томпсън
Линдзи ТомпсънПроизход: Англия
Линдзи притежава престижния DELTA Module 1 сертификат за преподаване на чужд език, както и магистратура по Испански от Абърдийн. Благодарение на опита и квалификациите си, тя преподава широк диапазон от курсове; владее свободно испански и португалски. В IH Sofia Линдзи специализира в Бизнес английски и корпоративно обучение на служители. Към курсовете за тийнейджъри, тя подхожда с много професионализъм и ентусиазъм.
Нийл Мелвил
Нийл МелвилПроизход: Англия
Нийл е млад професионалист със CELTA квалификация за преподаване на чужд език. Той е възпитаник на престижния университет ‘Heriot Watt’ в Единбург, Шотландия. Има опит в преподаването на деца от 3 до 17 години; водил е успешно и подготвителни курсове за изпити към Кеймбридж. Преподава английски на малки деца и ученици, води и Разговорните курсове за възрастни към IH Sofia.
Алана Уагхорн
Алана УагхорнПроизход: Англия
Алана притежава CELTA сертификат, придобит с отлична оценка в International House Будапеща. Преди да дойде в България, Алана е преподавала английски на деца и възрастни в Китай и Швеция. Участвала е и в различни доброволчески дейности, свързани с култура и езиково обучение. Алана е изключителен професионалист, който специализира в преподаването на корпоративни клиенти, възрастни и ученици.
Джак Смиди
Джак СмидиПроизход: Англия
Джак има опит в преподаването на малки деца и тийнейджъри, както и в обучението на бизнес клиенти. Има CTEFL сертификат, придобит по време на работата му в Барселона. Образованието на Джак е тясно свързано с английски език и литература, притежава бакалавърска степен от университета в Нотингам, Великобритания. Обожава работата с малки деца и ученици.
Ник Грийн
Ник ГрийнПроизход: Англия
Ник има над 25-годишен стаж в преподаването на Общ и Бизнес английски за възрастни. Притежава CELTA сертификат и бакалавърска степен по “Съвременна история” от Оксфордския университет. С дългогодишна практика като изпитващ за сертификатите на Кеймбридж и IELTS. Натрупаният опит му дава необходимите умения и техники да постигне желаните резултати на всеки международен изпит. Специализира в изпитната подготовка на ученици и курсовете по английски за възрастни към IH Sofia.
Хана Сприк
Хана СприкПроизход: САЩ
Хана притежава Trinity сертификат за TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Languages) и бакалавърска степен по Mеждународни бизнес отношения. Тя е член на ‘Global Scholars Program’; говори свободно български и испански език. Хана е запален пътешественик и обича живота в чужбина. Работата й с тийнейджъри в IH Sofia я зарежда много; тя успешно води и курсовете по Общ и Разговорен английски за възрастни.
Джак Бънс
Джак БънсПроизход: Австралия
Джак е CELTA квалифициран преподавател с профил на преподаване на ученици, тийнейджъри и възрастни на всички нива. Той завършва с пълно отличие магистърска степен, специалност Лингвистика, в университета Монаша, Австралия. Има богат международен опит и говори свободно руски и български. Джак успешно подготвя ученици за сертификатни изпити като IELTS, KET, PET.
Джак Хюс
Джак ХюсПроизход: Англия
Джак е завършил CELTA с отличие. Притежава музикално образование и с годините успешно преподава не само английски език, но и пиано и китара. Основният му фокус е преподаването на възрастни и Разговорните курсове по английски език. Успешно води и целогодишните английски курсове за малки деца и ученици към IH Sofia.
Хенри Рут
Хенри РутПроизход: Англия/Франция
Хенри е млад и амбициозен преподавател по английски и френски език, родом от космополитния град Страсбург. Придобил е своя TEFL сертификат за преподаване на чужд език в Барселона, Испания. Има и Бакалавърска степен от ‚University of Exeter‘, Англия. Успешно е водил курсове по Общ и Бизнес английски за възрастни в Страсбург. В IH Sofia специализира в Разговорен английски, ученици и индивидуални обучения.
Анна Бейкър
Анна БейкърПроизход: Англия
Ана Бейкър е млад и вдъхновяващ преподавател, възпитаник на престижния английски Съсекски университет. Тя притежава CELTA квалификация за преподаване на английски, обича да пътува, да учи нови неща и да се развива в професията си. Опитът й в International House Виетнам показва, че работи успешно с малки деца от 3-годишна възраст, ученици и тийнейджъри. В IH Sofia тя специализира успешно в началните А0 нива за малки деца.
Том Барлоу
Том БарлоуПроизход: Англия
Том е енергичен млад преподавател със CELTA сертификат и диплома от престижния Шефилдски университет в Англия. Натрупал е ценен международен опит като преподавател по английски език в Южна Америка, Великобритания, Полша и България. Работи отлично както с малки ученици в начални нива, така и с тийнейджъри. Уроците му са много забавни, а учениците му обожават да изучават езика с него.
Калъм Хъл
Калъм ХълПроизход: Англия
Преди да се присъедини към екипа на International House Sofia, Калъм е преподавал английски език в Южна Корея. Притежава CELTA сертификат от International House Budapest и бакалавърска степен по психология от Англия. Той е млад и дружелюбен преподавател, който обича работата с деца на различна възраст и ниво на владеене на езика. В IH Sofia Калъм води успешно курсовете по английски език за ученици и взима активно участие в лятното английско училище за деца.
Едрик Уагхорн
Едрик УагхорнПроизход: Англия
Едрик е възпитаник на престижния Ексетърски университет, Великобритания. Увлича се по изкуства и музика; притежава и диплома от колежа Тринити в Дъблин. Едрик има богат опит на мениджърски позиции, където трупа ценен опит в екипната работа и отличната комуникация с хора. Обича разходките сред природата и стрелбата с лък. Последната му месторабота е в училище ‘St Thomas’- Ексетър, а в IH Sofia той умело води разговорните курсове по английски език.
Сара Кларк
Сара КларкПроизход: Англия
Сара е висококвалифициран британски преподавател с богат международен опит и CELTA сертификат. Един изключително енергичен и комуникативен учител, който с лекота води Разговорните курсове по английски към IH Sofia, курсовете за тийнейджъри и индивидуалните уроци. Тя е професионален редактор на текстове и държи на точността и упоритата работа. Запален почитател е на зимните спортове, а свободното си време изкарва активно сред природата.
Доминик Назарин
Доминик НазаринПроизход: Англия
Дом завърша университет в Англия и придобива своя TEFL сертификат за преподаване на английски език от Лондон. Той работи еднакво добре с хора от различни възрасти и нива на владеене на езика. Има опит в преподаването на курсисти от различни националности във Великобритания и мегаполиса Хонконг, Азия. Доминик е запален пътешественик; посетил е над 40 страни по света. Обича разходките сред природата и плуването.
Саймън Харис
Саймън ХарисПроизход: Англия
Саймън притежава сертификати CELTA и DELTA, както и магистърска степен по Бизнес Администрация. Преди да основе международен езиков център International House Sofia, той ръководи успешно центровете на British Council по света повече от 8 години. Преподавателският му опит и този на ръководител обучения и директор на училища е над 20 години.
Саймън притежава всички необходими знания и умения да ръководи успешно IH Sofia, предлагайки висококачествено езиково обучение със сертифицирани чуждестранни учители на малки деца, ученици, възрастни и корпоративни клиенти.
Лий Крийси
Лий КрийсиПроизход: Англия
Лий е британски преподавател със CELTA квалификация. Има богат трудов опит в сферата на туризма. Работил е в различни точки на света, бил е дългогодишен служител на TUI и Emirates Airline. Благодарение на международния си опит и квалификации, той успешно води фирмените курсове и тези по Разговорен и Общ английски език към International House Sofia.
Албърт Кларк
Албърт КларкПроизход: Англия
Албърт е висококвалифициран преподавател с диплома от Итън, най-престижния колеж в Англия. Притежава CELTA сертификат и диплома за преподаване на деца – IHCYLT от International House. Обича да преподава английски на малки деца, ученици и тийнейджъри, като има над 5 години опит като учител в IH Sofia, IH Valladolid – Испания и Аржентина. Тъй като Албърт е авантюрист, който обича пътуванията по света, той специализира в езикови обучения онлайн.
Бронуин Кар
Бронуин КарПроизход: ЮАР
Бронуин притежава CELTA сертификат за преподаване на чужд език. Има богат опит в обучението на ученици от всякаква възраст и нива на владеене на езика. Способността й да намира практически решения на проблеми, я прави незаменим кадър в организацията на International House Sofia. Бронуин е млад и приветлив преподавател с отношение и грижа към своите малки и големи ученици.

Преподаватели по немски език

Щефан Хепт
Щефан ХептПроизход: Германия
Щефан е родом от Франкония, Бавария. Притежава диплома по Търговска кореспонденция на френски и италиански език от Института по чужди езици и цивилизации в Erlangen, Германия. Преди преместването си в София, той е преподавал немски на деца и възрастни в района на Main-Rhön, Германия. В свободното си време Щефан обича да кара колело и чете книги. Той е запален пътешественик, говори свободно френски и английски език и активно общува с хора от различни националности.

Преподаватели по испански език

Алма Мартинес
Алма МартинесПроизход: Мексико
Алма завършва Universidad Del Valle De Mexico с бакалавърска степен по Изкуства. Притежава над 10 години опит като преподавател по испански език. Изключително комуникативна и приветлива, тя обича да работи с хора от различни възрастови групи и нива на владеене на езика. Освен преподавателска дейност, тя се занимава активно и с превод на литература, като владее свободно френски и английски език.

Преподаватели по френски език

Преподаватели по италиански език