Преподаватели

Екип от позитивни личности и вдъхновяващи професионалисти  – това са нашите преподаватели. Те са британци, ирландци, американци, италианци, испанци, германци и други.

Всички те специализират в различни сфери – работа с деца от различни възрастови групи, уроци за възрастни, провеждане на корпоративни обучения, изпитна подготовка, специфични езикови нужди, превод на текст, озвучаване и други.

Учителите ни целогодишно преминават семинари за надграждане на уменията и компетенциите си, което им позволява да бъдат в крак с най-модерните методологии и технологии в преподаването. Всички преподаватели на IH Sofia притежават престижния сертификат CELTA.

Освен основното езиково обучение, те ще ви въведат и в културните аспекти на езика, което ще допринесе за обогатяване и на общите ви познания.

Разширете езиковите си хоризонти с нас!

Преподаватели по английски език

Хана Сприк
Хана СприкПроизход: САЩ
Хана притежава Trinity сертификат за TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Languages) и бакалавърска степен по международни бизнес отношения. Тя е член на Global Scholars Program и владее перфектен испански. Хана обича пътешествията и живота в чужбина. Обича да обучава тийнейджъри; води курсове по Общ и разговорен английски.
Линдзи Томпсън
Линдзи ТомпсънПроизход: Англия
Линдзи притежава престижния DELTA Module 1 сертификат за преподаване на чужд език, както и магистратура по Испански език от Абърдийн, Англия. Тя преподава широк диапазон от езикови курсове; специализира в обучението по Бизнес английски на служители и владее свободно испански и португалски. Линдзи успешно води тийн и корпоративни курсове към IH.
Алана Уагхорн
Алана УагхорнПроизход: Англия
Алана притежава CELTA сертификат, придобит с отлична оценка в International House Будапеща. Преди да дойде в България, Алана е преподавала английски на деца и възрастни в Китай и Швеция. Участвала е и в различни доброволчески дейности, свързани с култура и езиково обучение.
Нийл Мелвил
Нийл МелвилПроизход: Англия
Нийл е млад професионалист със CELTA квалификация за преподаване на чужд език. Той е възпитаник на престижния университет Heriot Watt в Единбург, Шотландия. Има опит в преподаването на деца от 3 до 17 години; водил е успешно и подготвителни курсове за изпити към Кеймбридж. Преподава английски на деца и води Разговорните курсове за възрастни към IH Sofia.
Джак Хюс
Джак ХюсПроизход: Англия
Джак е завършил CELTA с отличие. Отличава се с музикалното си образование и с годините преподаване не само на английски, но също и на пиано и китара. Основния му фокус е преподаването на възрастни и разговорни курсове. Успешно води и курсовете по английски за деца към IH Sofia.
Джак Смиди
Джак СмидиПроизход: Англия
Джак Смиди има опит в преподаването на малки деца и тийнейджъри, както и в обучението на бизнес клиенти. Има CTEFL сертификат, изкаран по време на работата му в Барселона. Образованието на Джак е тясно свързано с английски език и литература, притежава бакалавърска степен от университета в Нотингам.
Джак Бънс
Джак БънсПроизход: Англия
Джак е CELTA квалифициран преподавател с профил на преподаване на юноши и възрастни на всички нива. Той завършва магистърска степен в университета Монаш с отличие – в специалност Лингвистика. Джак подготвя и ученици за преминаване на изпити като IELTS, KET, PET и други.
Калъм Хъл
Калъм ХълПроизход: Англия
Преди да се присъедини към екипа на International House Sofia, Калъм е преподавал английски език в Южна Корея. Притежава CELTA сертификат от International House Budapest и бакалавърска степен по психология от Англия.
Ник Грийн
Ник ГрийнПроизход: Англия
Ник има над 24-годишен стаж в преподаването на английски за възрастни и бизнес английски. Притежава CELTA и бакалавърска степен по “Съвременна история” от Оксфордския университет. С дългогодишна практика като изпитващ за сертификатите на Кеймбридж и IELTS. Натрупаният опит му дава необходимите умения и техники да постигне желаните резултати на всеки международен изпит.
Хенри Рут
Хенри РутПроизход: Англия/Франция
Хенри е млад и амбициозен преподавател по английски и френски език, родом от космополитния град Страсбург. Придобил е своя TEFL сертификат за преподаване на чужд език в Барселона, Испания.Има и Бакалавърска степен от ‚University of Exeter‘, Англия. Успешно е водил курсове по Общ и Бизнес английски за възрастни в Страсбург.
Том Барлоу
Том БарлоуПроизход: Англия
Том е енергичен млад преподавател със CELTA сертификат и диплома от престижния Шефилдски университет в Англия. Натрупал е ценен международен опит като преподавател по английски език в Южна Америка, Великобритания, Полша и България. Работи отлично както с малки ученици в начални нива, така и с тийнейджъри.
Анна Бейкър
Анна БейкърПроизход: Англия
Ана Бейкър е млад и вдъхновяващ преподавател, възпитаник на престижния английски Съсекски университет. Тя притежава CELTA квалификация за преподаване на английски, обича да пътува, да учи нови неща и да се развива в професията си. Опитът й в International House Виетнам показва, че работи успешно с малки деца от 3-годишна възраст, ученици и тийнейджъри.
Джо Галахар
Джо ГалахарПроизход: Англия
Джо е висококвалифициран и опитен преподавател, с повече от 8 години практика в Южна Америка, Великобритания, Франция и Унгария. Притежава CELTA сертификат от IH и бакалавърска степен от Бристолския университет. Специализира в преподаването на деца от различни възрастови групи; владее свободно френски и испански език.
Джоуди Харингтън
Джоуди ХарингтънПроизход: Англия
Джоуди е родом от Великобритания и получава своята бакалавърска диплома от известния Университет на Нюкасъл. Притежава всички необходими квалификации и опит за обучение на малки деца, ученици и тийнейджъри. Има IHCTYL сертификат придобит от International House Полша, за преподаване на английски език на ученици.
Джо Дъглас
Джо ДъгласПроизход: Англия
Джо притежава CELTA сертификат, както и богат международен опит в езиковото обучение на ученици и възрастни. Енергичен и мотивиран преподавател, професионалист с лидерски умения и опит в корпоративните обучения на служители. Той има дипломи от Нортумбия и Портсмът – едни от най-престижните университети в Англия.
Бронуин КарПроизход: ЮАР
Бронуин притежава CELTA сертификат за преподаване на чужд език. Има богат опит в обучението на ученици от всякаква възраст и нива на владеене на езика. Способността й да намира практически решения на проблеми, я прави незаменим кадър в организацията на International House Sofia. Бронуин е млад и приветлив преподавател с отношение и грижа към своите малки и големи ученици.
Саймън Харис
Саймън ХарисПроизход: Англия
Саймън притежава сертификати CELTA и DELTA, както и магистърска степен по Бизнес Администрация с над 20 години опит като учител и директор на училища по целият свят. Сред тях 8 години като ръководител на центрове на British Council (Британски съвет), преди да основе International House Sofia.
Лий Крийси
Лий КрийсиПроизход: Англия
Лий е британски преподавател със CELTA квалификация. Има богат трудов опит в сферата на туризма. Работил е в различни точки на света, бил е дългогодишен служител на TUI и Emirates Airline. Благодарение на международния си опит и квалификации, той успешно води фирмените курсове и тези по Общ английски език към International House Sofia.

Преподаватели по немски език

Щефан Хепт
Щефан ХептПроизход: Германия
Щефан Хепт е родом от Франкония, Бавария. Притежава диплома по Търговска кореспонденция на френски и италиански език от Института по чужди езици и цивилизации в Erlangen, Германия. Преди преместването си в София, той е преподавал немски на деца и възрастни в района на Main-Rhön, Германия. В свободното си време Щефан Хепт обича да кара колело и чете книги. Той е запален пътешественик, говори свободно френски и английски език и активно общува с хора от различни националности.

Преподаватели по испански език

Алма Мартинес
Алма МартинесПроизход: Мексико
Алма завършва Universidad Del Valle De Mexico с бакалавърска степен по изкуства. Нейните 6 години преподаване на испански включват и превеждане между френски – испански – английски.

Преподаватели по френски език

Преподаватели по италиански език