Разговорен английски

  • Разговорните курсове по английски език се водят изцяло от чуждестранни преподаватели – британци, ирландци и американци.
  • Основен фокус на курсовете е подобряване на произношението, акцента и цялостното усъвършенстване на комуникативните ви умения на английски език.
  • Много упражнения без писмена домашна работа.
  • Комбинирайте 3 месеца разговорен английски с безплатен онлайн курс и вземете своя сертификат за положено CEF ниво в края на курса.

Коледна промоция

Разговорен курс по английски за 80лв!
Поръчайте ваучер до 21 декември и го използвайте до 31 август, 2022г.
Зарадвайте себе си и вашите близки.

M: 0899 937 129 | 0890 291 111

0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Курсове по разговорен английски език

Начало Ниво Учебни дни Час Преподавател Офис
07.12.2021 B1/B2 Business Вторник 18:30 – 20:30 Раян Истууд Онлайн
10.01.2022 А2 Вторник 19:00 – 21:00 Евелин Джаксън Онлайн
10.01.2022 В1/В2 Понеделник 18:30 – 20:30 Сара Кларк Онлайн
5.01.2022 В2/С1 Сряда 18:30 – 20:30 Сара Кларк Онлайн
8.01.2022 В1/В2 Събота 17:00 – 19:00 Евелин Джаксън Онлайн
11.01.2022 Business В2 Вторник 18:30 – 20:30 Раян Истууд Онлайн
08.01.2022 Тийнейджъри В2+ Събота 17:30 – 19:30 Евелин Джаксън Онлайн

Всички учители на IH Sofia имат опит в преподаването на английски език в чужбина, дипломи от престижни международни университети; следдипломни квалификации и сертификати. Те биват периодично оценявани и задължително преминават 30 часа допълнително обучение годишно.

Целта е да ви помогнем да научите английски език така, че да го ползвате свободно, да подобрите точността и гладкостта на изказа си. Нашите преподаватели подбират темите за дискусия въз основа на вашите нужди и интереси. Обсъждат се общо-познати теми и актуални събития, като всеки участник бива насърчаван да взима активно участие в разговорите.

Ако ви предстои явяване на международен изпит като FCE, CAE, IELTS, TOEFL, курсът по разговорен английски ще ви помогне да придобиете увереност в общуването с чужденци. Също така курсът може да бъде допълнително съчетан с обучение по общ или онлайн английски език.

Курсът е 8 астрономически часа в месеца за възрастни и 10 астрономически часа за тийнейджъри. Той е ежемесечен и се провежда през цялата година. Разполагаме с групи за различни нива на владеене: от  А2 начинаещи до С1 напреднали. Малките групи (максимум 8 ученика) дават възможност за оптимално участие в процеса.

Преди записването ви за курса провеждате устно интервю с наш квалифициран чуждестранен преподавател. Това цели точното определяне на вашето езиково ниво и препоръчването на съответна група.

На края на обучението получавате детайлна обратна връзка за представянето си по време на курса, както и съвети и препоръки за по-нататъшно усъвършенстване на говорните умения.

В разговорните курсове се набляга и на изясняване на културните аспекти на езика и моделите на взаимодействие в него. Уточняват се и разликите между формален и неформален стил на общуване и техните особености. Обогатявате речниковия си запас чрез научаване и използване на идиоми и синоними.

Нямате достатъчно време за редовен курс по английски език?


3 месеца разговорен английски + онлайн самоучител Macmillan.

Възползвайте се от това специално предложение и вземете вашия сертификат. Пакетна цена: 330лв за разговорен английски / 390лв за разговорен бизнес английски.

В пакета са включени 3 месеца разговорен английски и достъп до платформата на онлайн самоучител Macmillan. При успешно завършване на тези курсове, ще получите международно признат сертификат за положения модул според Европейската Езикова Рамка.

Цени

Разговорен английски

лв.13000/1 месец

Разговорен английски

лв.33000/3 месеца

Business разговорен

лв.15000/1 месец

Business разговорен

лв.39000/3 месеца

Цените включват материали, изготвени от чуждестранните преподаватели на IH Sofia и международно признат сертификат след завършени 3 последователни  месеца.

ВАЖНО: При предплатен пакет за 3 месеца (12 седмици) разговорен курс и преждевременно прекъсване на посещенията, се възстановява сума, според броя оставащи седмици, но на редовната цена.

При интерес към езиков курс с български преподавател на по-ниски цени, моля посетете сайта на нашите партньори English Language Centre.

Клиентите за нас

Много съм доволна от курса и преподавателя, постигнах целта си да се отпусна да разговарям на английски език, но разбира се пътешествието въобще не е приключило. Джак е прекрасен преподавател и педагог, методите му на обучение под формата на игри, забавления и свободни разговори са безценни!

Ралица Василева

Изключително съм доволна от курса по разговорен английски език. И най-вече от преподавателката Линдзи Томпсън.

Майя Шипочка

След срещата със Саймън Харис всички от екипа ни бяха “If I had a British Accent, I’d never shut up.”

Николай Георгиев, 34 г. XS Software

Нашите учители за курса

Teaching conversation classes at International House is always a pleasure for me. The conversation classes don’t use a textbook and this allows us to spend more time using English to discuss and explore interesting topics. Games are also a regular part of our conversation classes and students always participate energetically. I think it is the variety of activities that make these classes both valuable and memorable for learners.

Свържете се с нас!