Уважаеми клиенти,

Вече стартира успешно новата учебна година за езиков център International House Sofia.

Използваме случая да ви благодарим, че изучавате чужди езици с нас и да ви информираме за всички подобрения, които направихме в нашите центрове за новата учебна година.

  • През септември посрещнахме нашия нов колега от Великобритания – Edward Gamlin – който пое отговорната позиция на Директор по Обучението към IH Sofia. Той непрестанно споделя своя дългогодишен опит и знания в областта на преподаването с нашия екип. Провежда регулярни квалификационни обучения за учителите на IH Sofia и проверки на качеството на преподаване в часовете.
  • Двата учебни офиса на IH Sofia бяха изцяло оборудвани с нови технологии, които да улесняват учебния процес на нашите курсисти. LED телевизорите, с които оборудвахме учебните зали са с “ChromeCast” технология, която улеснява и позволява презентирането на учебни материали от телефон, таблет или компютър.
  • При учебните занятия за нашите малки ученици, “ChromeCast” технологията се използва за презентиране на образователни филмчета, игри и песни; като благодарение на тази интерактивна технология часовете се провеждат по изключително интересен, ангажиращ и забавен начин.
  • Преподавателите, които водят нашите курсове за деца са висококвалифицирани и с дългогодишен опит в обучението на малки деца и тийнейджъри. Тази есен, те успешно преминаха през обучение за работа с новите технологии в класните стаи и специализиран семинар за най-актуалните методики и комуникативни подходи при работата с деца.
  • Нашите чуждестранни преподаватели са с отлично владеене на стандартния матерен език, наред с автентичното произношение, идиоматични изрази, жаргон и синоними. Благодарение на това, нашите курсисти изучават езика в изцяло английска среда, която гарантира качествено обучение и бърз напредък.

Надяваме се да останете доволни от обучението си в International House Sofia. Желаем на всички вас успешна учебна година!

С уважение,

Екипът на IH Sofia