Уважаеми родители,

Поздравявам ви със старта на новата учебна година. Нека бъде успешна за всички малки и големи  ученици.

В началото на октомри International House Sofia отново стартира своите целогодишни курсове по английски, немски и испански език за деца от 4 до 17 години.

А защо вашето дете да учи езика с нас?

Като директор на езиковия център, аз вярвам, че децата обичат да изучават чужд език с

IH Sofia, защото тук те се чувстват мотивирани, ежедневно се сблъскват с предизвикателства и получават индивидуално внимание.

Учениците биват насърчавани да изучават езика според техните лични нужди и интереси. При oбучението им, ние редуваме разнообразни дейности, ваимодействие и медиа в изцяло чуждоезикова среда, за да бъдат уроците интересни за тях и за да могат да усвояват езика естествено.

Ние окуражаваме децата да намират пропуските при разговор, да правят грешки и да бъдат коригирани – като получават точни обяснения, за да може да напредват с езика бързо и стабилно.

Малките ни учебни групи предполагат повече индивидуално внимание към всеки ученик от страна на преподавателя; изграждат доверие и желание в децата да научават повече.

Нашата методология залага на изграждане на умения и практики, точност и гладкост на изказа, сравнения между официален и ежедневен; писмен и говорим чужд език, с фокус върху правилното произношение и интонация.

International House Sofia предлага на децата една цялостна учебна програма, качествени услуги и безупречна комуникация в модерна и безопасна среда, подходяща за изучаване на езика от малки деца, ученици и тийнейджъри.

На добър час!

С уважение,
Саймън Харис
Изпълнителен директор
simon@ihsofia.com