Charity Quiz

IH Sofia с Успешно Представяне в Благотворителна Викторина

На 17 ноември, 2017 в Британската резиденция в София се проведе шестата годишна благотворителна викторина, чиито средства се предоставят на ‘Българският фонд за жените’, който се бори с домашното насилие при жените у нас.
Събитието се провежда под патронажа на британският посланик в София.

Общо 16 отбора взеха участие във викторината и отговаряха на въпроси от различни категории. Имаше и специален кръг на тема “Равенство на половете”, в който участниците имаха възможност да научат много неща относно правата на жените.

Имаше и креативна задача – да използваме въображението си и да пресъздадем някое произведение на изкуството с подръчни материали. Беше приятно да видим как останалите отбори създават “Мерилин Монро” на А. Уорхол, “Слънчогледите” и други известни произведения на В. Гог и една изключително красива картина на млада българка в носия…Нашият принос в този рунд бе по-нетрадиционен – опитахме се да пресъздадем “Campbell’s Soup Cans” ;)

Тази благотворителна викторина се провежда всяка година в Британската резиденция и се радва на все по-голям интерес. Поканени бяха много партньори, фирми, приятели и семейства.

Вечерта беше наистина прекрасна. Благодарим на организаторите и очакваме да се видим отново догодина.

Екипът на IH Sofia
www.ihsofia.bg