Над 80 ученика се включиха в един уникален онлайн урок на тема „Суеверия“ във фаталния петък, 13-ти!

Езиков център IH Sofia в партньорство с IH Jesi & IH Ancona, IH Palermo (Италия) и IH Brno (Чехия) бе част от вълнуващ курс по разговорен английски, който се проведе онлайн преди няколко дни.

В него взеха участие много от нашите курсисти – тийнейджъри и възрастни, както и ученици от офисите на International House Италия и Чехия.

Участниците имаха възможност да използват английския си в автентична среда, да се запознаят с културата на други народи, да научат повече за вярванията и суеверията им и да споделят техните национални различия в този аспект. Един истински мултикултурен обмен на знания и преживявания!

Атмосферата беше изключително приятелска, а курсистите с ентусиазъм взимаха участие в разговора и това беше гаранция за един полезен и същевременно много забавен урок.

Ето и няколко от многобройните позитивни коментари, които получихме след края на курса:

– „Много благодарим за прекрасната онлайн среща снощи. Стратос е повече от доволен и дава най-добрата и положителна обратна връзка!“
– „Курсът беше полезен. В него научих интересни неща за суеверията в другите страни и някои от техните празници.“
– „Говорихме с хора от различни народи и с много добри и забавни учители.“

Обещаваме, че ще организираме още такива уроци съвсем скоро. Очаквайте подробна информация от Вашите чуждестранни учители в IH Sofia.

Бъдете здрави!
International House Sofia