Великден

ВЕЛИКДЕНСКИ КЛАС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

Скъпи ученици,

Благодарим ви, че бяхте част от Великденския клас по английски език в края на месеца – един вълнуващ мултикултурен обмен за нашите прекрасни малки ученици и техните връстници от International House Чехия, Италия и Полша.

В класа взеха учaстие над 80 ученика от мрежата на IHWO, а старта бе поставен с викторина на тема „Великден и традициите на посрещане на празника“. Всяко дете имаше възможност да сподели традициите в неговата страна и да научи повече за останалите.

След това, учениците бяха разделени по групи във виртуални стаи, всяка от които имаше собствен чуждестранен учител. Организирани бяха много езикови игри и занимания и времето там мина неусетно.

Класът продължи като събра отново всички ученици заедно, за да подготвят специални шоколадови изненади и шарена Великденска кошница за яйца и лакомства.

Децата работиха ентусиазирано, използвайки много английска реч и креативни умения!

Изразяваме огромна благодарност към нашите любознателни ученици и техните родители, към преподавателите в мрежата на IHWO и по-специално към нашата британска преподавателка – Алана Уагхорн, която направи възможно участието на нашите деца в този международен клас.

В края на урока, много родители се свързаха с нас, за да изкажат вълнението си и да заявят участие в следващата междукултурна инициатива в мрежата на International House.

Ето и някои от техните коментари:

„Здравейте!
От името на Самуил и от мое име Ви пиша,за да изразя благодарност за прекрасния Великденски онлайн урок! Смятам,че беше полезен и забавен, разбира се.
Хубави почивни дни за целия Ви екип.
Поздрави,
И.Василева“

“Здравейте IH,
Великденският клас беше много забавен. Очакваме с нетърпение следващата подобна инициатива за деца или възрастни, в която да се включим.
А. Д., майка на Мартин”

“Здравейте, Деси!
Благодарим за възможността за участие в отворения Великденски урок.
Великолепно преживяване, много се забавлявахме.
С пожелание за здраве!
М. Ангелова”

Сърдечни благодарности!

Екипът на IH Sofia

Published On: March 31st, 2021|Categories: IH World, Английски език, Деца и ученици|