Лятно английско училище за деца

Английското лятно училище за деца е в разгара си!

Скъпи родители,

  • Първата седмица от нашето английско лятно училище започна с така важната тема за опазване на “околната среда”! Учихме децата колко е важно да пазят природата чиста и да рециклират. В сряда щуряхме в трамплин парк ‘Area 52’ https://sofia.area52parks.com/, а в края на седмицата се скрихме в прохладата на Рила планина. Изкачихме се дружно и бодро до крепостта Цари Мали град!

 

  • Втората седмица с децата говорихме за “професиите”, таланти, знания и умения. Обсъдихме техните мечти и желания в тази насока, а в сряда отново поскачахме волно в ‚Area 52‘. Краят на седмицата посрещнахме на водопадите в Локорско, а децата се завърнаха у дома позитивно заредени за уикенда!

 

  • В третата седмица от английското ни училище ‚пътувахме‘ виртуално до интересни дестинации с вечната тема “Travel”. Говорихме си за любимите ни почивки, за различни държави и техните красиви столици! Традиционно поскачахме на батути в сряда, а петъка се потопихме в прохладните гори на „Екопътека на здравето“ в Банкя. На финала.. хапнахме вкусен плодов сладолед!

Скъпи родители, благодарим ви, че доверявате децата си на IH Sofia вече десета поредна година!

Специални благодарности и на нашите млади и позитивни британски учители, които ентусиазирано обучават вашите деца!

Благодарим и на фирмата, която превозва учениците ни – „Топ спринт“ ЕООД. За точността, изрядните превозни средства и внимателното отношение.

Запишете децата си за новата учебна седмица от 5 юли!

Езиков център IH Sofia

М: 0899 937 129 | 0890 291 111
www.ihsofia.bg