Кратки, бързи и практични курсове изцяло на английски с чуждестранни преподаватели.

A member of the International House World Organisation and logo
Неработен и неучебен ден за IH Sofia
Разговорен английски, изпитна подготовка, специализирани курсове по английски език
Алана Уогхорн Учител английски език за възрастни

Стани YouTube звезда

Придобийте уменията, с които да станете YouTube звезда, дори да не публикувате активно. Научете какви са техниките и триковете, които да ви превърнат във влиятелна личност в интернет пространството. Създайте си собствен стил и говорете със света

Лидери и отбори

Научете се да водите и работите в екип. Чрез ролеви игри и практически занимания, вие ще можете да приложите теорията в действие. Уроците включват планиране, организиране, мотивация и управление на екип.

Управляващ директор на IH Sofia
Lyndsey преподава английски чрез песни, игри и много говорене

Млади предприемачи

Зукърбърг и Брансън ще ви завидят! Научете как предприемачите стартират нови компании, провеждат маркетингови проучвания, изработват уникални продуктови дизайни, управляват финансите си и развиват пазари.

Театър и драма

Целият свят е сцена! Изразете себе си и опитайте различни роли в театъра. Режисирайте своя постановка, напишете сценарий, играйте, плачете, смейте се и се забавлявайте под овациите на публиката.

Алана Уогхорн Учител английски език за възрастни

Творческо писане

Излезте извън границите на стандартното писане и се потопете в изкуството на писателя – развиване на герои, уникален жанр и стил. Бъдете шеговити, пленителни, грандиозни или страховити, за да заинтригувате вашата аудитория!

Разговорен английски

Целта е да ви помогнем да научите английски език така, че да го ползвате свободно. Да подобрите точността и гладкостта на изказа си. Нашите преподаватели подбират темите за дискусия въз основа на вашите нужди и интереси.

Adults english teacher
Курсове по разговорен ангийски и английски за възрастни с Джак С

Клубове

Dungeons and Dragons, Филмов клуб, Клуб Книга, Викторини … Станете част от нашите Клубове – гарантирано ефикасен начин за възприемане на езика чрез интересни игри и занимания. Няма нищо по-интересно от това да учиш език, докато обсъждаш горещи теми, развиваш отборната си игра, или се бориш с елфи…

Tийнейджъри

Предлагаме летни интерактивни курсове по английски език за тийнейджъри, базирани на вашите лични интереси в различни области.

  • За ученици на възраст от 14 – до 18 години.

  • Нива – Intermediate B1 – Proficient C2

  • В офиса или Онлайн през юли и август.

  • Компактни учебни групи от максимум 8 ученика.

  • 100% опитни чуждестранни преподаватели.

Нови умения за нови приключения в изцяло английска среда!

Цени и график
ЗАЩО ДА ИЗУЧАВАМЕ ЕЗИКА С ЧУЖДЕСТРАНЕН ПРЕПОДАВАТЕЛ?
Lyndsey преподава английски чрез песни, игри и много говорене

Нетуъркинг

Как да започнем разговор? Да оставим страхотно първо впечатление в хората? Трябва ли да използваме езика на тялото си, за да предадем послание? Елате и се научете да сте уверени и да се наслаждавате истински, когато изграждате професионални контакти.

Бизнес комуникация

Кратко, ясно и точно писане на английски език. Този уикенд курс преобразява структурата и стила Ви на писане, за да Ви спести време и усилия. Сравняваме формалната и неформална употреба в английския, за да систематизираме потока на идеи и да ги изразим по най-добрия възможен начин.

Kids courses teacher
Управляващ директор на IH Sofia

Презентационни умения

Наистина ли е толкова страшно да говорим пред публика и да презентираме? Този кратък уикенд курс Ви предлага преглед на инструментите и техниките, които ви придават увереност и авторитет, когато говорите. Разглеждаме методи за структуриране на съдържанието, които му придават живот, грабват публиката и оставят силно и продължително впечатление.

Опресняване на ниво от A2 до C1

Преговорете речниковия запас, употребата на езика за точността на изказа при материала от едно цяло ниво според Европейската езикова рамка. Задайте ни конкретни въпроси и ще получите изчерпателни отговори за нещата, които са останали неясни за Вас.

Алана Уогхорн Учител английски език за възрастни

Сутрешни и уикенд курсове

Предлагаме Ви гъвкави и интересни курсове, които да паснат удобно на Вашето ежедневие. Разгледайте разнообразните опции, които предлагаме. Ако не намирате това, което Ви интересува, моля свържете се с нас и ние ще се радваме да създадем курс, който да отговаря на Вашите нужди и интереси.

Възрастни

Предлагаме интензивни уикенд занимания по английски език за бързо опресняване, или обогатяване на знанията Ви с нови теми по избор.

  • Удобни съботно-неделни курсове за хора над 17 години.

  • 8 астрономически часа за 1 уикенд.

  • Нива: Intermediate А2 – Advanced C1

  • 120лв с включени материали и сертификат за придобити умения.

  • 100% висококвалифицирани чуждестранни специалисти.

Бързо § лесно! Усъвършенствайте английският си само за един уикенд.

Цени и график
65 years of excellence in language training

Специални курсове за едно специално лято

Обадете ни се сега