A member of the International House World Organisation and logo

Кратки, бързи и практични курсове с чуждестранни преподаватели и в изцяло английска среда.

Official logo for english language school IH Sofia
Разговорен английски, изпитна подготовка, специализирани курсове по английски език
Управляващ директор на IH Sofia

Млади предприемачи

Зукърбърг и Брансън ще ви завидят! Научете как предприемачите стартират нови компании, провеждат маркетингови проучвания, изработват уникални продуктови дизайни, управляват финансите си и развиват пазари.

Лидери и отбори

Научете се да водите и работите в екип. Чрез ролеви игри и практически занимания, вие ще можете да приложите теорията в действие. Уроците включват планиране, организиране, мотивация и управление на екип.

Творческо писане

Излезте извън границите на стандартното писане и се потопете в изкуството на писателя – развиване на герои, уникален жанр и стил. Бъдете шеговити, пленителни, грандиозни или страховити, за да заинтригувате вашата аудитория!

Театър и драма

Целият свят е сцена! Изразете себе си и опитайте различни роли в театъра. Режисирайте своя постановка, напишете сценарий, играйте, плачете, смейте се и се забавлявайте под овациите на публиката.

Алана Уогхорн Учител английски език за възрастни

Разговорен курс и дебати

Целта е да ви помогнем да научите английски език така, че да го ползвате свободно. Да подобрите точността и гладкостта на изказа си. Нашите преподаватели подбират темите за дискусия въз основа на вашите нужди и интереси.

Изпитна подготовка

Ако ви предстои явяване на международен изпит като IELTS или FCE, CAE, CPE, нашите опитни чуждестранни преподаватели могат да ви предложат оптималния вариант за обучение. Курсистите ни постигат изключително високи резултати на тези изпити.

Ник Грийн IELTS с доказани резултати

Tийнейджъри

Скъпи ученици, предлагаме ви кратки летни и интерактивни курсове по английски език, базирани на вашите лични интереси в различни области.

  • За ученици на възраст от 14 – до 18 години.

  • Нива – Intermediate B1 – Proficient C2

  • В един от трите ни офиса.

  • Компактни учебни групи от максимум 8 ученика.

  • 100% опитни чуждестранни преподаватели.

Нови умения за нови приключения в изцяло английска среда!

Цени и график
Нови учители в IH Sofia

Специални курсове за едно специално лято

Обадете ни се сега