Изпитна подготовка

Ако ви предстои явяване на международен изпит като IELTS или FCE, CAE, CPE – нашите опитни чуждестранни преподаватели могат да ви предложат оптималния вариант за обучение. Всички наши курсисти са постигнали изключително висок успех на тези изпити.

  • Усвояване на утвърдени изпитни техники, които ще впечатлят изпитващите.

  • Обучение в компактна учебна група или под формата на индивидуални уроци.

  • Изпитната подготовка е с опитни британски преподаватели, които гарантират висока оценка на изпита.

  • Занятията включват ползване на примерни тестове и материали за успешно представяне на изпита.

График курсове по изпитна подготовка.

НачалоНивоУчебни дниЧасПреподавателОфис
Целогодишни и съкратени
22.07.2024CAE (20 часа)Пон - Петък14:00 - 16:00Ник ГрийнПаренсов
05.10.2024CAEСъбота10:00 - 12:30Ник ГрийнПаренсов
05.10.2024IELTS (20 часа)Събота13:00 - 15:30Ник ГрийнПаренсов
06.10.2024IELTSНеделя16:45 - 18:45Ник ГрийнСитняково
08.07.2024IELTS (20 часа)Пон - Петък14:00 - 16:00Ник ГрийнПаренсов
IELTS е един от най-популярните изпити

International English Language Testing System

IELTS е най-популярният тест по английски език. Използва се най-вече за продължаване на академичното развитие, следване и работа в чужбина.

Четене, писане, говорене и слушане

IELTS се фокусира върху комуникацията много повече, отколкото редица други изпити, затова е необходимо да владеете езика на ниво между B1 и C2 и така да гарантирате успешното си представяне на изпита.
Предлагаме подготовка за най-известните сертификационни изпити.

Сертификати на Кеймбридж – FCE, CAE, CPE

Сертификатите на Кеймбридж са международно признати и престижни. Те сa отлично допълнение към CV-то ви при кандидатстване за работа.

First (FCE) Advanced (CAE) Proficiency (CPE)

Минималното ниво, което трябва да владеете, за да се явите и преминете изпита успешно е съответно: В1 за FCE, B2 за CAE и C1 за CPE. При регистриране можете да изберете дали да държите изпита онлайн, или на място в оторизиран изпитен център.
Ние ще ви подготвим за този тип сертификат.

GMAT

GMAT се използва основно при кандидатстване за магистърска степен в чуждестранни учебни заведения. Модулите включват: математически, логически умения, аналитично писане и др.

Graduate Management Admission Test

Подготовката за GMAT включва: тестови стратегии, раздел по математически подходи и практика, граматика и стил, раздел по вербални стратегии и практика, техники за писане на есе, съвети за кандидатстване.

Проверете уменията си по английски език

проверете уменията си

Започнете личното си приключение в света на английския още сега. Направете теста и се свържете с нас за безплатна консултация относно нивото и езиковите ви нужди.

Безплатен онлайн тест по английски език

Направете теста в удобно за вас време. Продължителността е около 30 минути, а резултата на теста заедно с безплатно устно препитване от нашите квалифицирани преподаватели определят нивото ви с голяма точност.

Нашите опитни британски и ирландски преподаватели са запознати с тънкостите на изпитите и могат да ви дадат най-полезните съвети за това как да впечатлите изпитващия и да повишите оценката си. Те имат опит в оценяването на изпити като IELTS, както и FCE, CAE, CPE  и GMAT.

Вашият преподавател ще ви подготви за желания изпит, използвайки съвременни методологии, учебници и допълнителни материали, дискусионни и групови дейности. Ще осигури и примерни изпитни тестове и разнообразни онлайн ресурси по време на цялото обучение.

Всички учителите на IH Sofia са сертифицирани и притежават богат международен опит в езиковото обучение на ученици. Те самите биват редовно оценявани и присъстват на редица квалификационни лекции и курсове за развитие, организирани в мрежата на IHWO.

Подготвителен съкратен курс в компактна група

лв.700/ 20 астрономически часа
  • IELTS и CAE подготовка

Подготвителен целогодишен курс CAE

лв.2080/ 84 астрономически часа
  • CAE подготовка

Подготвителен целогодишен курс IELTS

лв.2080/ 60 астрономически часа
  • IELTS подготовка

Клиентите за нас

‘Hello Nick,
I got my IELTS test results on Friday and I wanted to let you know that I got an overall score of 8.00!
8.5 on both the Listening and the Reading, 8.00 on the Speaking and 6.5 on the Writing test.
Thank you for everything, you’re the best!’

G. K., 25 г.

‘Dear Nick,
Let me use this chance to express my endless gratitude to all your efforts with my sons M. and K. We enjoyed excellent performance of M. at Caterham school. You guided them both brilliantly, so they both scored A results in FCЕ exams.’

Mother of M. & K, 13 г.

Добро утро IH Sofia,
Преди всичко, искам да изкажа нашето удоволетворение от курса по английски език – IELTS. Британският учител – Джак Бънс е много добър, много точен, използва много интересни методи на преподаване.
Браво!

Директор Дочева, William Shakespeare School

Нашите учители за курса

The focus of our exam courses is the teaching of strategies to maximise performance. Special attention is given to writing, which tends to be students’ biggest weakness coming into the course.

Ник Грийн, специалист в изпитната подготовка
Свържете се с нас!