Курсове по испански език за възрастни

Курсовете по испански език се водят 100% от висококвалифицирани и опитни преподаватели. Нивата, които предлагаме са от А1 до C1, а обученията се провеждат в удобно за вас време - след работа. Те ще ви помогнат да усъвършенствате испанския език с широко приложение в работата, за пътувания и комуникация с международни колеги и клиенти.

  • Всяко ниво е разделено в два модула – А и B, като в края на тримесечното обучение, вие получавате международно признат сертификат от IH Sofia.

  • Преподавателите се фокусират върху точността на изказа, гладкото произношение и интонация, говоренето и своевременното коригиране на грешки.

  • Разполагаме с модерна академична платформа – Amber, на която можете постоянно да следите информацията, свързана с вашето обучение.

Редовни курсове по испански език

НачалоНивоУчебни дниЧасПреподавателОфис
16.02.2024А2AПетък18:00 - 20:00Алма МартинесСитняково

Ако се интересувате от курс по испански за деца, моля разгледайте графика ни тук.

Като част от международна школа, ние използваме модерна методология на преподаване, съвременна учебна система и интерактивно обучение в компактни групи до 12 човека, с индивидуално внимание към всеки курсист.

Нашите опитни учители акцентират върху развиване на уменията за свободно владеене на испански език (четене, писане, слушане и говорене) и точност при използването им (граматика, речник и произношение). Всичко това се случва в изцяло естествена среда.

Курсовете ще се провеждат през лятото с продължителност 30 астрономически часа чуждоезиково обучение, следвайки модерна методология с разнообразни комуникативни и лексикални подходи и много практика в рамките на 3 месеца.

Напредъкът ви по време на курса по испански език се тества с два изпита – в средата и в края на обучението. На финала, вашият преподавател ще ви даде детайлна оценка на постигнатите резултати и насоки за продължаване на езиковото обучение.

Нашите учители създават изцяло чуждоезична естествена среда на обучение, което гарантира бърз и стабилен напредък в комуникирането на испански език. Те ще ви помогнат да подобрите увереността си, да обогатите речника си и да усвоите автентичното произношение и интонация.

Всички чуждестранни преподаватели на IH Sofia притежават сертификати за преподаване на чужд език, богат международен опит и дипломи от престижни университети от цял свят. Те редовно посещават актуални обучения за учители, организирани от професионалистите на IHWO – международната мрежа от езикови училища.

Преподавателите ни включват допълнителни материали и разнообразни групови дейности в обученията, които ангажират участниците по изключително увлекателен начин.

Нашата модерна академична платформа Amber ще ви даде възможност постоянно да следите бележките на преподавателя ви, както и детайлна информация свързана с вашето обучение при нас.

Редовен курс онлайн / присъствено

лв.550

Клиентите за нас

Много съм доволна от курса по английски език към IH. Хана Сприк е прекрасен преподавател, обяснява ясно и подробно. Надявам се скоро пак да имам възможност да бъда част от семейството на International House.

Петя Цинцова, Социал Пийк ЕООД

Хана е прекрасен преподадвател, много добре обяснява нещата. Усещам в себе си напредък и бих искал да се запиша в следващото ниво по Общ английски език към IH Sofia.

Людмил Ковачев

Преподавателят ни - Ливай Гилмартин - е професионалист! С безупречен усет при изграждането на индивидуален подход към всеки ученик. Аз напредвам с езика, посещавайки неговите - бих казал - лекции.

Бойко Якимов

Нашите учители за курса

Mi nombre es Alma y soy profesora de español.
El español se habla en 21 paises.
El español es el cuarto idiomas mas hablado del mundo.
El español es la tercera lengua mas usada en internet.
El español es importante para hacer negocios
El español es hablado por el 74% de la población de Guinea Ecuatorial.
El español es hablado en Estados Unidos por un 18% de su población.

Свържете се с нас!