Loading...

Съвети за родители

Получете информация за обучението на детето ви през годината:

1. Запознайте се с учебната програма на годишния курс на детето ви. Тя е качена в онлайн платформата ни Amber.

2. След всеки урок проверявайте Amber, за да следите присъствието на детето си, коментарите на преподавателя към урока и зададената домашна работа. Тези предпоставки биха помогнали на детето ви да напредне по-бързо.

3. Полезно е, ако имате време, да преглеждате учебника и учебната тетрадка заедно с детето си и да упражнявате ключовите думи, които са научили.

4. Присъствайте на представленията на децата през декември и май месец, по време на които демонстрират какво са научили.

5. Четете докладите, изготвяни от преподавателите на всеки 4 месеца, и обсъждайте силните и слабите оценки на детето ви с нас. Ние ще ви дадем препоръки за това как детето ви да подобри резултатите си.

6. Запазете си час за среща (на живо или по телефона) с преподавателя на детето ви, за да обсъдите обучението в детайли. Свържете се с Никол (за офис „Брегалница“) или с Деси (за офис „Ситняково“).

Помогнете с езиковото развитие на детето си извън класната стая:

Има много приложения и програми за изучаване на чужди езици от деца – ще намерите нашите предложения в страницата ни „Моят курс“. Онлайн игрите включват следване на инструкции, даване на описания и комуникация на живо.

Интернет е чудесен източник за откриване на информация за различни хобита, особено ако и вие се включите в търсенето. Така не само помагате с разширяването на речниковия запас, но и упражнявате родителски контрол. Забавлявайте се заедно, търсейки ресторант с интересно меню, място за почивка или дейности за вършене през уикенда.

Постигнете съгласие с детето си, колко време може да използва компютър или друго устройство. Изгответе програма, съчетаваща баланс от социални дейности, проучване за различни училищни проекти и игри. Направете същото и за дейности, които не включват използването на компютър.