Банер курсове по английски онлайн

IH Campus е нашият онлайн учебен център. Той е идеалното място за допълнителни упражнения след учебните часове, в училище или у дома. Подходяща платформа за ангажирани професионалисти и хора, които търсят допълнително езиково обучение в удобно за тях време.

Интерактивното дигитално обучение позволява на учениците да поемат отговорността за собствения си прогрес. Платформата разполага с курсове по общ английски (за нива от А1 – до С2), бизнес английски (за нива от В1 – до С1), изпитна подготовка и пълен достъп до онлайн речника на Macmillan.

Ако не ви достига време за редовни уроци, може да се използва като самостоятелен образователен курс. Платформата е също изключително полезна добавка към индивидуални уроци с нашите чуждестранни преподаватели, естествени носители на езика.

Онлайн английски език – IH Campus

Езиков център IH Sofia ви дава възможност за активно онлайн обучение по английски език (IH Campus) с неограничен достъп в рамките на един месец, който можете да ползвате 24/7 от компютър, таблет или мобилен телефон.

IH Campus е една отлично функционираща платформа с учебни системи, разработена от специалистите Macmillan. Предназначена е за интерактивно онлайн обучение за възрастни, професионалисти и ученици в удобно за вас време.

Платформата е един вид интерактивен учебник разделен по уроци с упражнения и задачи; има допълнителни материали, обяснения, тестове и видеа, съобразени с нивата от Общоевропейската Езикова Рамка (от А1 до С2).

Имаме 10-годишен опит в предлаганата онлайн услуга за обучение по английски език; като платформата бива постоянно модернизирана и работеща по най-съвремената методология в изучаването на английски език.

  • Гъвкава и персонализирана учебна онлайн платформа.

  • С постоянен достъп – 24/7 в рамките на един календарен месец.

  • Покрива английски езикови нива от А1 до С2.

  • С 10г. опит в предлаганата онлайн услуга за обучение.

Нямате достатъчно време за редовен курс по английски език?


Онлайн курс + 2 месеца разговорен за 260лв.

Възползвайте се от това специално предложение и вземете вашия сертификат. В пакета са включени 2 месеца разговорен английски и онлайн курс по английски език в платформата IH Campus  При успешно завършване на тези курсове, ще получите междунароен сертификат за положения модул според Европейската Езикова Рамка.

Цени

Онлайн платформа - IH Campus

лв.60/ месец
  • Цената за месечен неограничен достъп до платформата за обучение по английски език IH Campus – e 60 лв.

Международни стандарти

IH Sofia е част от голямото международно семейство на International House World Organization (IHWO). Благодарение на това, всички наши курсисти имат възможността да учат по най-съвремените методологии и стандарти в чуждоезиковото обучение. Чуждестранните преподаватели на IH Sofia са сертифицирани, имат богат международен опит и са естествени носители на езика.

Клиентите за нас

IH Sofia работи с преподаватели, които преподават на родния си език, което според мен е много добра идея. Също така и разнообразието от езици, които се преподават. Много оригинално от Ваша страна да бъде преподаван езика от човек, чийто език е роден. Страхотни сте. Всичко най-хубаво.

Емили Младенова, AstraZeneca
I would recommend IH Sofia to everyone looking for high quality training.
,, AstraZeneca
Мисля че училището е страхотно, учителите са невероятни професионалисти. Много съм доволна от избора си да уча италиански в International House. Учителката ми мартина е изключително любезна, приятелски настроена и спокойна. Винаги се поставя на мое място и ми дава добри съвети. В близко бъдеще възнамерявам да изпратя и дъщеря си на уроци по италиански с Мартина. Искам да благодаря и на Милена за препоръката на IH Sofia.
Адриана, 121 Italian student

Нашите учители за курса

It is extremely rewarding to see the students develop their own product, going through all the stages of development, using English in an authentic manner. The students leave the classes feeling more confident and with a tangible outcome of their hard work.