Учете английски език през интернет по всяко време и от всякъде.

Онлайн английски език

Онлайн платформата по английски език IH Campus е предназначена за интерактивно онлайн обучение за възрастни, професионалисти, ученици и деца в удобно за вас време.

  • Гъвкава и персонализирана учебна платформа.
  • С постоянен достъп – 24/7 в рамките на един месец.
  • Покрива английски езикови нива от А1 до С2.
  • С 10г. Опит в предлаганата онлайн услуга за обучение.

IH Campus е нашият онлайн учебен център. Той е идеалното място за допълнителни упражнения след учебните часове, в училище или у дома.

Интерактивното дигитално обучение позволява на учениците да поемат отговорността за собствения си прогрес. Платформата разполага с курсове по общ английски, бизнес, изпитна подготовка и пълен достъп до онлайн речника на Macmillan.

Ако не ви достига време за редовни уроци, може да се използва като самостоятелен образователен курс. Платформата е също изключително полезна добавка към индивидуални уроци с нашите чуждестранни преподаватели.

Нямате достатъчно време за редовен курс по английски език?
Онлайн курс + 2 месеца разговорен за 240лв.

Възползвайте се от това специално предложение и вземете вашия сертификат. В пакета са включени 2 месеца разговорен английски (16 часа) и онлайн курс (30 часа) в платформата Campus на IH Sofia. При успешно завършване ще получите сертификат за положения модул.

Цени

IH Campus

лв.60/ месец
  • Цената за месечен неограничен 24/7 достъп до онлайн курса по английски език e 60 лв.

Международни стандарти

Като член на нашето международно езиково семейство, вие можете да се възползвате от програмите за обучение в чужбина, както и от различните предложения за езикови курсове, изготвени персонално за вас от IHWO.

Клиентите за нас

IH Sofia работи с преподаватели, които преподават на родния си език, което според мен е много добра идея. Също така и разнообразието от езици, които се преподават. Много оригинално от Ваша страна да бъде преподаван езика от човек, чийто език е роден. Страхотни сте. Всичко най-хубаво.

Емили Младенова, AstraZeneca
I would recommend IH Sofia to everyone looking for high quality training.
,, AstraZeneca
Мисля че училището е страхотно, учителите са невероятни професионалисти. Много съм доволна от избора си да уча италиански в International House. Учителката ми мартина е изключително любезна, приятелски настроена и спокойна. Винаги се поставя на мое място и ми дава добри съвети. В близко бъдеще възнамерявам да изпратя и дъщеря си на уроци по италиански с Мартина. Искам да благодаря и на Милена за препоръката на IH Sofia.
Адриана, 121 Italian student

Нашите учители за курса

It is extremely rewarding to see the students develop their own product, going through all the stages of development, using English in an authentic manner. The students leave the classes feeling more confident and with a tangible outcome of their hard work.