Онлайн Общ английски с чуждестранни учители.

Онлайн английски език

  • Малки учебни групи (до 8 за възрастни, до 12 за деца).

  • Индивидуално внимание към всеки ученик.

  • Покрива английски езикови нива от А1 до С2.

  • Фокус върху произношението и поправяне на грешки.

  • Включени в цената материали, тестове, доклади за прогрес и сертификат при завършен курс.

Онлайн самоучител Macmillan

С нашите онлайн курсове ще получите същото качество на образование с каквото сте свикнали и в редовните ни курсове. Нейтив преподавателите на IH Sofia са експерти в онлайн обученията. Можете да учите от комфорта на вашия дом.

Интерактивното дигитално обучение позволява на учениците да поемат отговорността за собствения си прогрес. Платформата разполага с курсове по общ английски и бизнес английски (за нива от А1 – до С1), изпитна подготовка и пълен достъп до онлайн речника на Macmillan. Горещо препоръчваме да комбинирате това обучение с нашите курсове по разговорен английски. Ако не ви достига време за редовни уроци, може да се използва като самостоятелен образователен курс.

Онлайн английски за възрастни

Всички онлайн курсове за възрастни включват изработени от преподавателите материали, съобразени с нуждите на курсистите. Набляга се на разговорните умения, произношение, акцент и поправяне на грешки на момента. Възрастните могат да се възползват от продукти покриващи всяка нужда и ниво - общ, бизнес, разговорен английски и различни видове специализирани обучения.

Онлайн английски за деца

При онлайн курсовете по английски за деца, ние от International House Sofia сме посветени на това да осигурим най-високо ниво на образование и обстановка за малките си ученици. Как се учи английски от вкъщи? Нашите чуждестранни преподаватели доставят специфично изработени за дигиталното пространство уроци.  Учителите ангажират учениците си посредством интересни теми, интерактивни занимания, задания за развиване на увереност и логика при ползване на езика. В уроците се включва музика, произношение, акцент и своевременна поправка на грешки.

Нямате достатъчно време за редовен курс по английски език?

3 месеца разговорен английски + онлайн самоучител Macmillan.

Възползвайте се от това специално предложение и вземете вашия сертификат. Пакетна цена: 550лв за разговорен и бизнес разговорен английски.

В пакета са включени 3 месеца разговорен английски и достъп до платформата на онлайн самоучител Macmillan. При успешно завършване на тези курсове, ще получите международно признат сертификат за положения модул според Европейската Езикова Рамка.

Онлайн самоучител

лв.80/ месец

Разговорен английски

лв.210/ месец

Възрастни общ английски

лв.750/ 7 седмици

Деца общ английски

лв.260/ месец

Международни стандарти

IH Sofia е част от голямото международно семейство на International House World Organization (IHWO). Благодарение на това, всички наши курсисти имат възможността да учат по най-съвремените методологии и стандарти в чуждоезиковото обучение. Чуждестранните преподаватели на IH Sofia са сертифицирани, имат богат международен опит и са естествени носители на езика.

Клиентите за нас

IH Sofia работи с преподаватели, които преподават на родния си език, което според мен е много добра идея. Също така и разнообразието от езици, които се преподават. Много оригинално от Ваша страна да бъде преподаван езика от човек, чийто език е роден. Страхотни сте. Всичко най-хубаво.

Емили Младенова, AstraZeneca
I would recommend IH Sofia to everyone looking for high quality training.
,, AstraZeneca
Мисля че училището е страхотно, учителите са невероятни професионалисти. Много съм доволна от избора си да уча италиански в International House. Учителката ми мартина е изключително любезна, приятелски настроена и спокойна. Винаги се поставя на мое място и ми дава добри съвети. В близко бъдеще възнамерявам да изпратя и дъщеря си на уроци по италиански с Мартина. Искам да благодаря и на Милена за препоръката на IH Sofia.
Адриана, 121 Italian student

Нашите учители за курса

It is extremely rewarding to see the students develop their own product, going through all the stages of development, using English in an authentic manner. The students leave the classes feeling more confident and with a tangible outcome of their hard work.

Свържете се с нас!