Лятно училище за деца в София 2024г.

Любопитно ли ви е как едно лятно училищно приключение може да отключи езиков свят за вашето дете? Нашата нова и вълнуваща програма за лятното училище в International House Sofia потапя нашите ученици в английския език. Участвайки в разнообразни дейности, те ще имат възможност да практикуват езика в естествена и подкрепяща среда. Чрез интерактивни и забавни дейности те могат да подобрят езиковите си умения за кратко време, докато се забавляват! Те ще се запознаят с учители от целия англоговорящ свят и ще изградят своята увереност!

Някои от нашите дейности включват:

Спорт
Всяка седмица нашите ученици ще се фокусират върху нов спорт, включително футбол, таг ръгби, куик крикет, волейбол, фризби и раундърс (английски бейзбол). Чрез изучаване на правилата и практикуване на открито, те ще усвоят умения, свързани с работата в екип и комуникацията, и ще практикуват езика по естествен начин. Състезанието осигурява допълнително забавление!

Драма
Влезте в света на театъра в нашите драматични сесии! Вашите деца ще играят пиеси, ще се упражняват да реагират на ситуации по спонтанен начин и ще се превъплъщават в нови герои. Коръм, който има опит в театъра ще помогне да вдъхнем живот на идеите на учениците!

VR
Как вашето дете би харесало възможността да пътува в космоса? Древен Рим? Арктика? И всичко това докато е в София. С нашата програма за виртуална реалност те имат шанса да изпитат света, без да напускат класната стая. Забавни и увлекателни, учениците ще следват указания и инструкции на английски, за да изпълнят много вълнуващи мисии. На добър път!

Танци
Раздвижете се в нашите танцови сесии! Под ръководството на опитната Мелия, която наскоро се представи на сцената на Джипси Кингс в НДК, вашите деца ще могат да научат основите на фламенкото, ирландските танци, българските народни танци и хула.

STEM
Ще научим за многото интересни аспекти на STEM (наука, технологии, инженерство и математика). Провеждайте научни експерименти, разберете как работят нещата, постройте сграда, докато работите заедно като екип и говорите английски!

Магия
Впечатлете и удивете приятелите си, като научите как да накарате лятната скука да изчезне! От ловки трикове с карти до оптични илюзии, нашите ученици ще упражняват своята сръчност, двигателни умения и демонстративност!

Това е само върхът на айсберга! С лятното училище в International House Sofia предлагаме уникална комбинация от езиково потапяне, културна експозиция и изграждане на увереност, всичко това на оживения фон на летните приключения.

Очакваме ви!
https://ihsofia.bg/Курсове-за-деца/Лятно-училище-по-английски/

Published On: April 3rd, 2024|Categories: Лятно училище, Новини|